Εξυπηρέτηση Πελατών

Ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών, παροχών και πληροφοριών για την διευκόλυνσή σας

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ενημερωθείτε για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στη Groupama

Διπλή βράβευση για Groupama Ασφαλιστική και Office Line  στα Cyber Security Awards 2024

Διπλή βράβευση για Groupama Ασφαλιστική και Office Line στα Cyber Security Awards 2024

Στον σημαντικότερο ετήσιο θεσμό επιβράβευσης έργων και πρωτοβουλιών κυβερνοασφάλειας στη χώρα μας, τα Cyber Security Awards, διακρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Groupama Ασφαλιστική αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις για το πρόγραμμα “A Cloud Security Solution Based on Microsoft 365 Defender for the Insurance Industry”, το οποίο υλοποιήθηκε με την υποστήριξη των υπηρεσιών ψηφιακού μετασχηματισμού της Office Line.

Groupama Ασφαλιστική: Τη Διεύθυνση του Τομέα Ανάπτυξης Ελευθέρου Δικτύου αναλαμβάνει η Κάτια Χουρμούζη

Groupama Ασφαλιστική: Τη Διεύθυνση του Τομέα Ανάπτυξης Ελευθέρου Δικτύου αναλαμβάνει η Κάτια Χουρμούζη

Με μια νέα προσθήκη στο δυναμικό της, στη Διεύθυνση του Τομέα Ανάπτυξης Ελευθέρου Δικτύου, υποδέχτηκε τη νέα χρονιά η Groupama Ασφαλιστική αποχαιρετώντας τον κ. Δημήτρη Διβανή και καλωσορίζοντας την κα Κάτια Χουρμούζη η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της ως επικεφαλής του Τομέα την 1η Ιανουαρίου 2024.

Όλα τα νέα

TO ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Λίγα λόγια για την ασφαλιστική δραστηριότητα

  • Ιστορική αναδρομή

    Η Ασφάλιση είναι μια δραστηριότητα που ξεκίνησε ιστορικά την εποχή του Μινωϊκού πολιτισμού, ωστόσο αναπτύχθηκε σταδιακά για να λάβει την σημερινή της μορφή κατά τον 19ο αιώνα.

  • Το οικονομικό μοντέλο

    Ο ασφαλιστικός μηχανισμός είναι ένα οικονομικό σύστημα το οποίο βασίζεται στην αμοιβαιότητα και αποβλέπει στην κάλυψη ανάγκης, τυχαίας ή μη, που μπορεί να αποτιμηθεί σε χρήμα.

  • Ένας ρυθμιζόμενος τομέας

    Η οικονομική και κοινωνική σημασία της ασφάλισης καθιστά εν γένει σκόπιμη την παρέμβαση των δημοσίων αρχών υπό μορφή προληπτικής εποπτείας.