Εταιρική Υπευθυνότητα και χορηγίες

Το μήνυμα «Σίγουρα δίπλα σας» δεν αποτυπώνει μόνο τη στάση της Groupama Ασφαλιστική στην καθημερινή άσκηση των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων. Αφορά και στη συμμετοχή της στην ελληνική κοινωνία γενικότερα, ως φυσική προέκταση της δράσης της.

The Life Savers Program

Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί τις αξίες της πρόληψης και της αλληλεγγύης στην καρδιά όλων των δραστηριοτήτων της. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιεί το πρόγραμμα “The Life Savers”, με το οποίο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τη σημασία της γνώσης Πρώτων Βοηθειών, ενώ, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει ουσιαστική δράση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Το πρόγραμμα Life Savers του Ομίλου Groupama διεξάγεται από το 2022 σε όλες τις θυγατρικές του, για την εκμάθηση του ορθού τρόπου παροχής βοήθειας σε περιπτώσεις έκτακτων καταστάσεων, όπως είναι η δυσφορία, ο πνιγμός, η καρδιακή προσβολή, η αιμορραγία κ.α., με απώτερο στόχο την εκπαίδευση 1 εκ. ατόμων στις πρώτες βοήθειες παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα →


Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Η Groupama Ασφαλιστική, πιστή στην παράδοση του Ομίλου Groupama στον τομέα της εταιρικής ευθύνης, στηρίζει από το 2008 την προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος – ενός αναγνωρισμένου φιλανθρωπικού σωματείου που προσφέρει την προστασία μιας νέας οικογένειας στα παιδιά που στερούνται τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.

Μάθετε περισσότερα →


Groupama Ασφαλιστική Sailing Team

Η Groupama Ασφαλιστική ανέλαβε από το 2016 τη χορηγία του πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, έχει αποσπάσει πολύ σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατακτώντας χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μάθετε περισσότερα →