Τρόποι πληρωμής ασφαλίστρων

Επιλέξτε τον πιο βολικό, για εσάς, τρόπο πληρωμής

Όλες οι εισπράξεις της Εταιρίας μας, με όποιο τρόπο αυτές πραγματοποιούνται, είναι συνδεδεμένες με έναν 20ψήφιο Κωδικό Πληρωμής, μοναδικό για κάθε Απόδειξη Είσπραξης Ασφαλίστρων. Ο Κωδικός αυτός αναγράφεται στο έντυπο «Ειδοποίηση Πληρωμής Ασφαλίστρων» αλλά και στην «Απόδειξη Είσπραξης Ασφαλίστρων» που συνοδεύει κάθε συμβόλαιο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Ασφαλιστικό σας Σύμβουλο ή απευθείας στην Εταιρία μας, στα τηλέφωνα 800 11 93800 και 210 329 5111.

01. Ηλεκτρονική πληρωμή

Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, μπορείτε πλέον να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρά σας ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας μας, του Χώρου Πελατών «e-μαι πελάτης» ή της εφαρμογής Groupama Now, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με άμεση χρέωση της κάρτας σας και χωρίς έξοδα συναλλαγής. Η υπηρεσία ισχύει για χρήση πιστωτικών, χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών (τύπου visa/mastercard/maestro) οποιασδήποτε τράπεζας.

Ειδικά για τον Κλάδο Αυτοκινήτου, προσφέρεται η δυνατότητα μηνιαίας εξόφλησης με άτοκες δόσεις, με χρήση πιστωτικής κάρτας (Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας).

Υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής →

02. Πάγια εντολή

Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα να πληρώσετε τα ασφάλιστρά σας (Ζωής, Υγείας ή Πυρός) μέχρι και σε 12 μηνιαίες δόσεις. Απλά, γρήγορα και αυτόματα, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση ανάθεσης που εμπεριέχεται στο συμβόλαιο και παραδίδοντάς την εγκαίρως στην Τράπεζα που συνεργάζεστε.

03. Στην τράπεζα όπου διατηρείτε λογαριασμό

Η Εταιρία μας έχει συνεργασία με τις περισσότερες τράπεζες στην Ελλάδα (μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε ή να εμβάσετε το ποσό που αναγράφεται στην Ειδοποίηση Πληρωμής Ασφαλίστρων, σε όποια από τις τράπεζες τηρείτε λογαριασμό και με όποιο τρόπο πληρωμής η Τράπεζά σας παρέχει στη ΔΙΑΣ, αρκεί μόνο να αναφέρετε τον 20ψήφιο Κωδικό Πληρωμής (αναγράφεται στην 1η σελίδα του εντύπου Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων).

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί το περιεχόμενο του καταλόγου εάν και όταν η ίδια το κρίνει αναγκαίο.
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΝΤΟΛΕΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ (DIRECT DEBIT)
Κατάστημα Internet Banking Phone Banking
ALPHA BANK (*)        
ATTICA BANK        
EUROBANK ERGASIAS        
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ        
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ        
HSBC BANK        
  Απευθείας ενημέρωση για την πληρωμή σας με χρήση του κωδικού πληρωμής

(*) Δυνατότητα συναλλαγής με μετρητά και στα μηχανήματα των κέντρων αυτόματων συναλλαγών (ΚΑΣ)
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ (DIRECT DEBIT)
Κατάστημα Internet Banking Phone Banking
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ        
ΗΠΕΙΡΟΥ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ, ΕΒΡΟΥ, ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ        
ΠΙΕΡΙΑΣ        

04. Υπηρεσία easypay

Εάν είστε κάτοχος
  • Πιστωτικής κάρτας Visa ή MasterCard οποιασδήποτε Τράπεζας,
  • Χρεωστικής κάρτας Visa ή MasterCard οποιασδήποτε Τράπεζας,
  • Τραπεζικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς,

μπορείτε να εξοφλείτε τα ασφάλιστρά σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε σύνδεση στο internet, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: www.easypay.gr
Η πληρωμή σας πραγματοποιείται ακολουθώντας πολύ απλά και κατανοητά βήματα, με την παροχή δύο μόνο στοιχείων: (1) του 20ψήφιου κωδικού πληρωμής που αναγράφεται στο έντυπο Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων, και (2) των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας ή του τραπεζικού σας λογαριασμού.

05. Πιστωτική κάρτα

Απλά υπογράψτε εξουσιοδότηση εξόφλησης των ασφαλίστρων του συμβολαίου σας με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας Visa ή Mastercard οποιασδήποτε Τράπεζας. Μπορείτε να εκτυπώσετε τη φόρμα εξουσιοδότησης, κάνοντας κλικ στο αρχείο PDF που ακολουθεί.
Μοιράσου το: