Χρυσό Βραβείο για τη Biosafety S.A. και την Groupama Ασφαλιστική  στα Health & Safety Awards 2024

Χρυσό Βραβείο για τη Biosafety S.A. και την Groupama Ασφαλιστική στα Health & Safety Awards 2024

Στα Health & Safety Awards 2024, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental, η Groupama Ασφαλιστική σε συνεργασία με τη Biosafety S.A. κέρδισαν το πρώτο βραβείο (Winner)  στην κατηγορία Ασφαλιστικές Υπηρεσίες / Insurance με την υποψηφιότητά «The Life Savers: Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης & ευαισθητοποίησης στην Υγεία & Ασφάλεια».

Η Groupama Ασφαλιστική επίσημη ασφαλιστική εταιρεία στα «Ποσειδώνια 2024»

Η Groupama Ασφαλιστική επίσημη ασφαλιστική εταιρεία στα «Ποσειδώνια 2024»

Η Groupama Ασφαλιστική, με την υποστήριξη του συνεργάτη της στον κλάδο της μεσιτείας ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, Athens Insurance Brokers (ΑΙΒ),  ανέλαβε από φέτος τον ρόλο της επίσημης ασφαλιστικής εταιρείας της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου στην Αθήνα.

Η Groupama Ασφαλιστική υπερήφανη χορηγός του αθλητή ιστιοπλοΐας,  Δημήτρη Μπήτρου

Η Groupama Ασφαλιστική υπερήφανη χορηγός του αθλητή ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μπήτρου

Η Groupama Ασφαλιστική, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την αμέριστη στήριξή της, για 6η συνεχόμενη χρονιά, στον νεαρό Έλληνα αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Πειραιά και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μπήτρο.  

Η Groupama Ασφαλιστική και φέτος δίπλα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή»

Η Groupama Ασφαλιστική και φέτος δίπλα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή»

Η Groupama Ασφαλιστική παραμένει, για 5η χρονιά, αρωγός στο σπουδαίο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων & Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αγορά ειδικών αναπηρικών αμαξιδίων για τα θύματα τροχαίων ατυχημάτων. 

Πασχαλινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα γραφεία της   Groupama Ασφαλιστικής

Πασχαλινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής

Με μεγάλη επιτυχία και σε άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 19 Απριλίου, στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής, στη Νέα Σμύρνη, πασχαλινό bazaar που διοργανώθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».