• Υγεία

  Υγεία

  Ασφαλίσεις & υπηρεσίες «Santé»

  Η φροντίδα της υγείας είναι για σας στάση ζωής; Για εσάς σχεδίασε η Groupama Ασφαλιστική τα προγράμματα υγείας «Santé» που σας παρέχουν ευέλικτες και οικονομικές προτάσεις για πρόληψη, καθώς και για περίθαλψη νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή, με δυνατότητα προσαρμογής στις δικές σας ανάγκες.

 • Αυτοκίνητο

  Αυτοκίνητο

  Ασφαλίσεις & υπηρεσίες «Pilote»

  ABS, EBD, ACC, BA, TCS... ακόμα και αν τα έχει όλα αυτά το Ι.Χ. μας, άνθρωποι είμαστε... και εμείς και οι άλλοι... Ευτυχώς υπάρχουν τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της Groupama που σας απαλλάσσουν από κάθε έγνοια σε περίπτωση ατυχήματος, μικρού ή μεγάλου.

 • Κατοικία

  Κατοικία

  Ασφαλίσεις & υπηρεσίες «Maison»

  Μικρό, μεγάλο, απλό, αρχοντικό, νεόκτιστο, παλαιότερο, ιδιόκτητο, νοικιασμένο, το σπίτι είναι σπίτι όταν είναι ασφαλές. Γι' αυτό η Groupama σχεδίασε τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Maison. Για την αποτελεσματική κάλυψη αυτού που αποκτήσατε με κόπο. Για την προστασία του σπιτιού σας από κινδύνους που μπορεί να σας στοιχίσουν και να επηρεάσουν ολόκληρο το σπιτικό σας.

 • Αποταμίευση & Επένδυση

  Αποταμίευση & Επένδυση

  Δώστε ώθηση στις οικονομίες σας!

  Επειδή οι κόποι μιας ζωής πρέπει να επενδύονται με σύνεση και προγραμματισμό, ώστε να αποτελέσουν αργότερα το εχέγγυο για ένα καλύτερο αύριο, χωρίς αβεβαιότητα και ανασφάλεια…

 • Σκάφος αναψυχής

  Σκάφος αναψυχής

  Ασφαλίσεις & υπηρεσίες «Mare»

  Αρμενίζετε χειμώνα καλοκαίρι; Μόνο τις ζεστές μέρες του χρόνου; Έχετε άλλες προτεραιότητες και προτιμάτε να μην κάνετε χρήση του σκάφους αναψυχής σας; Όποιες και να είναι οι επιλογές σας, τα προγράμματα Mare σας επιτρέπουν να ζείτε με το σκάφος σας όπως εσείς θέλετε!