Ενημέρωση για τον κορωνοϊό COVID-19

Σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία, η Groupama Ασφαλιστική παραμένει Σίγουρα δίπλα σας, έχοντας λάβει όλα τα ενδεδειγμένα και απαραίτητα μέτρα προστασίας στο κτήριο των γραφείων μας, με απόλυτη προτεραιότητα, όπως πάντα, την ασφάλεια και την υγεία των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας.

Groupama Ασφαλιστική - Κεντρικά γραφεία

Λειτουργούμε ανταποκρινόμενοι στις καθημερινές απαιτήσεις της εργασίας μας, παράλληλα όμως τηρούμε ευλαβικά τις οδηγίες της Πολιτείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σχετικά με την πρόληψη και την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού CΟVID-19.

Με βάση τις διεθνείς οδηγίες για την αποφυγή των μετακινήσεων και των συναθροίσεων, προτρέπουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας να αξιοποιήσουν τους παρακάτω τρόπους εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτουμε: 

  • Τηλεφωνικά: 2103295111
  • Μέσω email: info@groupama.gr
  • Mέσω του Χώρου Πελατών, στον οποίο μπορείτε να δείτε την εικόνα των συμβολαίων σας (καλύψεις & παροχές, κλπ.), να διαχειριστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία, να εκτυπώσετε τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά σας, βεβαιώσεις αποζημίωσης ή εξαγοράς, όπως επίσης και να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρά σας ηλεκτρονικά.

Επιπλέον, για τις συναλλαγές σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική πληρωμή https://payservice.groupama.gr/.

Σας ενθαρρύνουμε να προτιμήσετε τα ψηφιακά κανάλια της εταιρείας, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μεγάλο εύρος συναλλαγών με ασφάλεια και άνεση, από το σπίτι σας. Έτσι, συμβάλλετε ενεργά στον περιορισμό των μετακινήσεων και προστατεύετε τον εαυτό σας και τους άλλους.

Αν τυχόν εμφανίσετε συμπτώματα όπως περιγράφονται στη επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), www.eody.gov.gr, θα πρέπει να καλέσετε τον προσωπικό σας γιατρό, ώστε να σας κατευθύνει όπως πρέπει. 

Κινούμαστε όλοι σε αχαρτογράφητα νερά, όμως η συλλογική υπευθυνότητα και η ατομική πειθαρχία στα επιβεβλημένα μέτρα είναι μονόδρομος για να αντεπεξέλθουμε στην πρόκληση αυτή, παραμένοντας υγιείς και ασφαλείς.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ