| Δελτίο Τύπου

Στην 1η θέση η εφαρμογή Groupama NOW στο φετινό Groupama International Innovation Challenge

Η Groupama Ασφαλιστική κατέκτησε ακόμη μια τιμητική πρωτιά, κατά τη διάρκεια του τελικού του Groupama International Innovation Challenge, που διεξήχθη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στην Τουλούζη της Γαλλίας.

Η πρωτοποριακή και πρόσφατα ανανεωμένη εφαρμογή Groupama NOW παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού και απέσπασε το 1ο βραβείο. Η διεθνής αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί στο ενεργητικό της εταιρίας, έναν μήνα μετά τις εγχώριες βραβεύσεις στα Mobile Excellence Awards 2017 και λίγες μέρες πριν τη διοργάνωση του 2ου Διαγωνισμού Ανοικτής Καινοτομίας HackInnow www.hackinnow.gr.


Από αριστερά προς τα δεξιά: κ. Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής, κα. Μαρίνα Βέργου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. Laurent Thuillier, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής

Ο διαγωνισμός Groupama International Innovation Challenge αναδεικνύει projects που υλοποιούνται επιτυχώς από τις θυγατρικές εταιρίες του Γαλλικού πολυεθνικού Ομίλου Groupama και σχετίζονται με την καινοτομία.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει αμείωτα να επενδύει στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, μένοντας πιστή και αφοσιωμένη στο όραμά της, να κάνει την ασφάλιση πιο απλή και προσιτή σε όλους.

Μοιράσου το: