Περισσότερα από 1.000 Groupama Safety Boxes σε δημοφιλείς παραλίες

Περισσότερα από 1.000 Groupama Safety Boxes σε δημοφιλείς παραλίες

H Groupama Ασφαλιστική επιστρέφει και φέτος στις παραλίες με τα ειδικά σχεδιασμένα Groupama Safety Boxes, προσφέροντας μια έξυπνη και ασφαλή λύση σε όσους θέλουν να απολαύσουν το μπάνιο τους χωρίς άγχος. Τα 1.030 Groupama Safety Boxes έχουν τοποθετηθεί σε γνωστές παραλίες τόσο στην Αττική όσο και σε αγαπημένους νησιωτικούς προορισμούς.

Πιστοποίηση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ETHOS PLATINUM» στη GROUPAMA Ασφαλιστική

Πιστοποίηση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ETHOS PLATINUM» στη GROUPAMA Ασφαλιστική

Η GROUPAMA Ασφαλιστική, μία από τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι έλαβε τo Πρότυπο Αξιολόγησης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ETHOS» για την αποτελεσματική εφαρμογή, παρακολούθηση και συντονισμό του Συστήματος Διαχείρισης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ESG), μετά από επιτυχή έλεγχο που διενεργήθηκε από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης EUROCERT.

Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

H Groupama Ασφαλιστική αναγνωρίζει το εξαιρετικά σημαντικό και πολυδιάστατο έργο των Παιδικών Χωριών SOS και βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό τους, αναλαμβάνοντας να καλύψει το 100% της δαπάνης για την ανακατασκευή του νέου κτιρίου του Οργανισμού στο Ηράκλειο Κρήτης, για παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Χρυσό Βραβείο για τη Biosafety S.A. και την Groupama Ασφαλιστική  στα Health & Safety Awards 2024

Χρυσό Βραβείο για τη Biosafety S.A. και την Groupama Ασφαλιστική στα Health & Safety Awards 2024

Στα Health & Safety Awards 2024, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental, η Groupama Ασφαλιστική σε συνεργασία με τη Biosafety S.A. κέρδισαν το πρώτο βραβείο (Winner)  στην κατηγορία Ασφαλιστικές Υπηρεσίες / Insurance με την υποψηφιότητά «The Life Savers: Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης & ευαισθητοποίησης στην Υγεία & Ασφάλεια».

Η Groupama Ασφαλιστική επίσημη ασφαλιστική εταιρεία στα «Ποσειδώνια 2024»

Η Groupama Ασφαλιστική επίσημη ασφαλιστική εταιρεία στα «Ποσειδώνια 2024»

Η Groupama Ασφαλιστική, με την υποστήριξη του συνεργάτη της στον κλάδο της μεσιτείας ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, Athens Insurance Brokers (ΑΙΒ),  ανέλαβε από φέτος τον ρόλο της επίσημης ασφαλιστικής εταιρείας της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου στην Αθήνα.

Η Groupama Ασφαλιστική υπερήφανη χορηγός του αθλητή ιστιοπλοΐας,  Δημήτρη Μπήτρου

Η Groupama Ασφαλιστική υπερήφανη χορηγός του αθλητή ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μπήτρου

Η Groupama Ασφαλιστική, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την αμέριστη στήριξή της, για 6η συνεχόμενη χρονιά, στον νεαρό Έλληνα αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Πειραιά και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μπήτρο.