| Δελτίο Τύπου

Διαγωνισμός με έπαθλο εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης

H Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Yπευθυνότητας της, διοργάνωσε, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», διαγωνισμό στο Facebook, με θέμα «Το έχεις με την οδήγηση» και έπαθλο τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης.

Οι 20 νικητές του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε από 10-23 Απριλίου, μέσω της ιστοσελίδας www.toxeismetinodigisi.gr, παρακολούθησαν εντυπωσιασμένοι το σεμινάριο που Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» που έγινε στις εγκαταστάσεις του OTE Academy την Τρίτη 2 Μαΐου. Μέσα από τις καινοτόμες θεωρητικές και βιωματικές μεθόδους του Ινστιτούτου, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν εκτενώς για τις καίριες πρακτικές οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας της, αλλά και της γενικότερης προσπάθειας ευαισθητοποίησης για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, στα οποία η Ελλάδα είναι «πρωταθλήτρια», η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίζει να πρωτοστατεί σε ενέργειες με σκοπό την καλλιέργεια της συνείδησης οδικής ασφάλειας, με το συγκεκριμένο σεμινάριο να έχει συνέχεια κατά τη διάρκεια της χρονιάς.