| Δελτίο Τύπου

Ετήσια ενημερωτική συνάντηση με το Δίκτυο Exclusive στην Αιδηψό

Η φετινή ετήσια ενημερωτική συνάντηση της Groupama Ασφαλιστικής με τα μέλη του Δικτύου Αποκλειστικής Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε, 23-25 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa στην Αιδηψό.

Η Εμπορική Διεύθυνση, αλλά και στελέχη άλλων τμημάτων της Εταιρίας, συναντήθηκαν με τους επικεφαλής του Δικτύου Exclusive, με σκοπό να κάνουν τον απολογισμό του 2018, έτος κατά το οποίο σημειώθηκαν σημαντικά επιτεύγματα για την Groupama Ασφαλιστική. Το επιτυχημένο λανσάρισμα πρωτοποριακών εφαρμογών (Groupama Pass) και η παρουσίαση νέων, καινοτόμων προγραμμάτων υγείας, σε συνδυασμό με τα θετικά αποτελέσματα και την άριστη συνεργασία ανάμεσα στην εταιρία και τα μέλη του Δικτύου Αποκλειστικής Συνεργασίας, ανέδειξαν την Groupama Ασφαλιστική σε έναν από τους κυρίαρχους παίκτες της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς την περσινή χρονιά.

Ετήσια ενημερωτική συνάντηση με το Δίκτυο Exclusive στην Αιδηψό

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης, τέθηκαν και οι στόχοι της Groupama Ασφαλιστικής για το 2019, ενώ παρουσιάστηκε το πλάνο και τα εργαλεία για την υλοποίησή τους. Όλοι μαζί συμφώνησαν και δεσμεύθηκαν να συνεργαστούν τη νέα χρονιά, στον άξονα της ίδιας δοκιμασμένης, στρατηγικής, με στόχο την ανάπτυξη του Δικτύου Exclusive τόσο σε παραγωγικά αποτελέσματα κυρίως όμως σε ανθρώπινο δυναμικό. Τέλος μέσα από διαδραστικά και συμμετοχικά παιχνίδια teambuilding, όλοι οι συνεργάτες που πέτυχαν την συμμετοχή τους στη συνάντηση, διασκέδασαν δημιουργικά, χαλάρωσαν και ξεκουράστηκαν αφήνοντας για λίγο πίσω τους το άγχος της καθημερινότητας.

Η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να καλλιεργεί τη σχέση εμπιστοσύνης με τους Αποκλειστικούς της Συνεργάτες, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Μοιράσου το: