Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος αποτελούν έναν ενεργό πυρήνα της Ελληνικής κοινωνίας με σκοπό την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων που κυρίως πλήττουν τα παιδιά.

Groupama Ασφαλιστική Εταιρική ΥπευθυνότηταΤα Παιδικά Χωριά SOS δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εδώ και πολύ καιρό, προσφέροντας την προστασία μιας νέας οικογένειας στα παιδιά που στερούνται τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.
Ως φιλανθρωπικό και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο όμως, χρειάζονται τη στήριξη όλων προκειμένου να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον, από το 2008, η Groupama Ασφαλιστική αγκαλιάζει θερμά την προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS, για τα οποία διοργανώνει και χρηματοδοτεί πρωτότυπες ενέργειες, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για την προσφορά τους, καθώς και τη συγκέντρωση πόρων για την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων, όπως για παράδειγμα την αποπεράτωση νέου χωριού στη Θράκη (2008) ή γενικότερα για την ενίσχυση του οργανισμού στην Ελλάδα (από το 2009 μέχρι και σήμερα).

Μάθετε περισσότερα για τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος →