| Ανακοίνωση

Ενεργή συμμετοχή της Groupama Ασφαλιστικής στο InsurTech 2018

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, η Groupama Ασφαλιστική συμμετείχε στο 2ο συνέδριο InsurTech, με θέμα «Πρωτοπόροι στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Ασφαλιστικού Κλάδου».

Ενεργή συμμετοχή της Groupama Ασφαλιστικής στο InsurTech 2018

Το συνέδριο, που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ανέδειξε τη δυναμική των Τεχνολογιών Αιχμής, εστιάζοντας σε καινοτόμες τάσεις, λύσεις και υπηρεσίες που μετασχηματίζουν τον Ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Ενεργή συμμετοχή της Groupama Ασφαλιστικής στο InsurTech 2018
κ. Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής Groupama Ασφαλιστικής

Η Groupama Ασφαλιστική τίμησε με σημαντική παρουσία την εν λόγω εκδήλωση: ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, μίλησε για τη ραγδαία άνοδο των ψηφιακών οικοσυστημάτων, ενώ ο Διευθυντής Πληροφορικών Συστημάτων, κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, συμμετείχε σε πάνελ συζήτησης με θέμα τη πορεία προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό (Digital Transformation), την αυτοματοποίηση των εσωτερικών λειτουργιών και την ανάπτυξη του «Ψηφιακού Πελάτη» (Digital Customer).

Ενεργή συμμετοχή της Groupama Ασφαλιστικής στο InsurTech 2018
κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου (2ος από αριστερά), Διευθυντής Πληροφορικών Συστημάτων Groupama Ασφαλιστικής

Στα γενικότερα συμπεράσματα, αξίζει να σημειωθεί, πως η Groupama Ασφαλιστική υιοθέτησε από πολύ νωρίς (2011) μια σύγχρονη κουλτούρα εξυπηρέτησης και έναν ευέλικτο ρυθμό τεχνολογικής εξέλιξης. Ενδεικτικά, ανέπτυξε και πρότεινε καινοτόμες υπηρεσίες τόσο προς τους ασφαλισμένους της (Χώρος Πελατών «e-μαι πελάτης», Groupama Now App, Groupama Pass - 1η ασφαλιστική εταιρία που εφάρμοσε την τεχνολογία “Wallet” στην Ελλάδα) όσο και προς τους συνεργάτες της (με την πρωτοπόρα για την εποχή της πλατφόρμα Cheetah).

Σήμερα, με κριτήριο τη βελτιωμένη και προσιτή υποστήριξη πραγματικών αναγκών, η εταιρία συνεχίζει μέσω της τεχνολογίας, να διερευνά κατάλληλες λύσεις και εργαλεία που να ανταποκρίνονται με ποιότητα (ψηφιακή φιλικότητα, ασφάλεια και αμεσότητα για τον χρήστη) στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της νέας εποχής.

Μοιράσου το: