| Δελτίο Τύπου

Τρία σεμινάρια Οδικής Ασφάλειας από την Groupama Ασφαλιστική και το Ι.Ο.ΑΣ. στο Ηράκλειο Κρήτης

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Υπευθυνότητας του προγράμματος «Tο ‘χεις με την οδήγηση;», το οποίο διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσε την Πέμπτη 16 Μαΐου στο Ηράκλειο της Κρήτης, τρία εκπαιδευτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, πάντα σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες οδικής προσομοίωσης, μέσα από το εξειδικευμένο σεμινάριο του Ι.Ο.ΑΣ. στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Κρήτης. Παράλληλα, μέσα από τις καινοτόμες θεωρητικές και βιωματικές μεθόδους του Ινστιτούτου, ενημερώθηκαν για το πάντα επίκαιρο θέμα της οδικής ασφάλειας και της βέλτιστης προετοιμασίας και συμπεριφοράς με σκοπό την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων. Ο πολύ επιτυχημένος κύκλος των συγκεκριμένων σεμιναρίων θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Σε μια εποχή όπου η έλλειψη της οδικής υπευθυνότητας έχει λάβει τις διαστάσεις κοινωνικού ζητήματος, η Groupama Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα ότι συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ευρύτερη καλλιέργεια της κουλτούρας ασφαλούς οδήγησης.

Δείτε απόσπασμα των δράσεων εδώ:

Μοιράσου το: