| Δελτίο Τύπου

Η Groupama Ασφαλιστική δίπλα στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Η Groupama Ασφαλιστική και οι εργαζόμενοί της, συγκέντρωσαν και προσέφεραν υπνόσακους, κουβέρτες, είδη προσωπικής υγιεινής αλλά και τρόφιμα μακράς διαρκείας, σε μια προσπάθεια στήριξης των σεισμόπληκτων της Τουρκίας και Συρίας που δοκιμάζονται σκληρά τον τελευταίο καιρό.

Η Groupama Ασφαλιστική δίπλα στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

H Groupama Ασφαλιστική ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε), αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μια φορά ότι η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια είναι τα πιο αποτελεσματικό αντίδοτο απέναντι σε μια ανθρωπιστική κρίση.

Ο καταστροφικός σεισμός που έπληξε περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας και της βόρειας Συρίας, το πρωί της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου, άφησε πίσω του παντού ερείπια, κτήρια που κατέρρευσαν σαν «χάρτινοι πύργοι» αλλά και δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες και ανθρώπους που έχασαν τα πάντα μέσα σε μια στιγμή.

Η Groupama Ασφαλιστική, παραμένοντας πιστή στις αξίες της, στέκεται πάντα «Σίγουρα Δίπλα» στον άνθρωπο, με βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, παρέχοντας αμέριστη στήριξη, συμπαράσταση, ασφάλεια και βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη.

Μοιράσου το: