| Δελτίο Τύπου

Η Groupama Ασφαλιστική, ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου προς τιμήν του Πιερ Μοσκοβισί

Υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου, και με τη στήριξη της Groupama Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκε το δείπνο προς τιμήν του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων Πιερ Μοσκοβισί, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μοσκοβίσι στην Αθήνα, η Groupama Ασφαλιστική συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση, τιμώντας τον Γάλλο πολιτικό ο οποίος, στο πλαίσιο των θεσμικών του ρόλων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, συνεισέφερε θετικά στην αποκλιμάκωση της ελληνικής κρίσης και στη διαδικασία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Groupama Ασφαλιστική, ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης προς τιμήν του Πιερ Μοσκοβισί
Christophe Chantepy, Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα (αριστερά), Pierre Moscovici, Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων (δεξιά)

Η δράση αυτή, εκ μέρους της εταιρίας, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα έμπρακτης στήριξης του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, με στόχο την ανάδειξη της διαχρονικής παρουσίας γαλλικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αλλά και των παραδοσιακά ισχυρών δεσμών που ενώνουν τις δύο χώρες.

Groupama Ασφαλιστική, ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης προς τιμήν του Πιερ Μοσκοβισί
Pierre Moscovici, Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων (αριστερά), ​Christophe Chantepy, Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα (κέντρο), Laurent Thuillier, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Groupama Ασφαλιστικής (δεξιά) 

Στο δείπνο της Τετάρτης, την Groupama Ασφαλιστική εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Χρήστος Κάτσιος, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Laurent Thuillier, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και άλλα στελέχη της εταιρίας.

Groupama Ασφαλιστική, ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης προς τιμήν του Πιερ Μοσκοβισί
Laurent Thuillier, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Groupama Ασφαλιστικής

Με το κύρος ενός γαλλικού πολυεθνικού ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να στηρίζει την αποστολή και το έργο του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου και να συμμετέχει, ως ενεργό μέλος του, σε πρωτοβουλίες που άπτονται του ευρύτερου δημοσίου ενδιαφέροντος και ενισχύουν περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Γαλλίας.

Μοιράσου το: