| Δελτίο Τύπου

Η Groupama Ασφαλιστική υπερήφανος χορηγός του ανερχόμενου αστεριού της ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μπήτρου

Η Groupama Ασφαλιστική ανακοινώνει ότι το 2019 θα βρίσκεται, ως χορηγός, στο πλευρό του νεαρού ιστιοπλόου Δημήτρη Μπήτρου, στηρίζοντας την ανοδική πορεία του αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας και μέλους της Εθνικής Ομάδας ιστιοπλοΐας.

Η Groupama Ασφαλιστική υπερήφανος χορηγός του ανερχόμενου αστεριού της ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μπήτρου

Η Groupama Ασφαλιστική Sailing Team, βρίσκεται στην πράξη στο πλευρό της νέας γενιάς ιστιοπλόων, στην οποία ανήκει ήδη ο Δημήτρης Μπήτρος, στηρίζοντας τις προσπάθειές τους για νέες διακρίσεις και την ανάδειξη της χώρας μας σε ηγέτιδα δύναμη στο χώρο του αθλήματος. Ο Δημήτρης, γεννημένος το 2005, είναι αθλητής στην κατηγορία Optimist και έχει ήδη συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό διακρίσεων, τόσο σε εγχώριο-διασυλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν οι επιτυχίες του ως μέλος της Εθνικής Oμάδας Iστιοπλοΐας τα τελευταία δύο χρόνια, κατά τα οποία ο Δημήτρης κατέλαβε την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κύπρο το 2018 και την 6η θέση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στη Βουλγαρία το 2017.

Με αφορμή τη νέα της χορηγία, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής κ. Χρήστος Κάτσιος σχολίασε: «Βρισκόμαστε στο πλευρό της νέας, ένδοξης γενιάς ιστιοπλόων μας και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που θα υποστηρίξουμε έναν αθλητή, όπως ο Δημήτρης Μπήτρος, ο οποίος αξιοποιεί το ταλέντο του με συνέπεια και - παρά το νεαρό της ηλικίας του - φιλοδοξεί να οδηγήσει τη χώρα μας στην κορυφή του αθλήματος. Η σχέση μας με τον Δημήτρη, που ξεκινάει τώρα, ελπίζουμε να αποτελέσει εφαλτήριο ακόμα περισσότερων και μεγαλύτερων διακρίσεων».

Μοιράσου το: