| Δελτίο Τύπου

Εορταστικό bazaar από την Groupama Ασφαλιστική και τα Παιδικά Χωριά SOS

Η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS ένα χριστουγεννιάτικο, εορταστικό bazaar, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Tην Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 πμ έως τις 16:00 μμ, πραγματοποιήθηκε το bazaar με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού και την στήριξη του πολυδιάστατου έργου του.

Μέσα σε άκρως εορταστικό κλίμα, χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια και πρωτότυπες κατασκευές ήταν διαθέσιμες για όλους, με την παρουσία των εκπροσώπων των Παιδικών Χωριών SOS να συμπληρώνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατούσε όλη τη μέρα. Η οικογένεια της Groupama Ασφαλιστικής όχι μόνο αγκάλιασε με αγάπη το εορταστικό bazaar, αλλά και συμμετείχε έμπρακτα, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς που τη χαρακτηρίζει.

Και τα φετινά Χριστούγεννα, η Groupama Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη συνεισφορά του οργανισμού στην ενδυνάμωση οικογενειών και παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στέκεται δίπλα τους με διάθεση αγάπης, αρωγής και αλληλεγγύης, μεταφέροντας παράλληλα ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για όλους.