| Δελτίο Τύπου

Βραβείο Top Employer 2023 για την Groupama Ασφαλιστική

Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση έλαβε πρόσφατα η Groupama Ασφαλιστική, καθώς πιστοποιήθηκε ως Top Employer 2023, περνώντας με επιτυχία μια σειρά από διαδικασίες, όπως αυτές ορίζονταν από το Top Employers Institute.

Βραβείο Top Employer 2023 για την Groupama Ασφαλιστική

Το Ινστιτούτο «Top Employers» δραστηριοποιείται παγκοσμίως και πάνω από 30 χρόνια αποτελεί την παγκόσμια αρχή πιστοποίησης για τους οργανισμούς που ανταποκρίνονται σε υψηλά διεθνή στάνταρντς και διαθέτουν βέλτιστες πρακτικές σε συστήματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η πιστοποίηση του Top Employers Institute προκύπτει από μια εκτεταμένη και απαιτητική αξιολόγηση των πολιτικών, διαδικασιών, συστημάτων και γενικά όλου του εύρους των λειτουργιών-πρακτικών της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για το έτος 2023 έχουν πιστοποιηθεί από το Top Employers Institute 2.052 εταιρείες σε όλο τον κόσμο, επηρεάζοντας θετικά την καθημερινότητα περίπου 8 εκατομμυρίων εργαζομένων, ανεβάζοντας σημαντικά τον πήχη σε θέματα διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων, εμπλουτίζοντας τα πεδία δραστηριοποίησης και ανταπόκρισης στις νέες τάσεις των οργανισμών.

Η κα Μαρίνα Βέργου, Διευθύντρια HR της Groupama Ασφαλιστικής, δήλωσε σχετικά με τη νέα διάκριση της εταιρείας: “H πιστοποίηση της εταιρείας μας ως Top Employer 2023 έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς, δεδομένου των απαιτητικών συνθηκών που επικρατούν σήμερα στον εργασιακό χώρο. Παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας και εφαρμόζοντας πάντα βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες ιδέες, εξελισσόμαστε συνεχώς, ακολουθώντας τις νέες τάσεις. Για εμάς στην Groupama Ασφαλιστική, το ανθρώπινο δυναμικό είναι η κινητήριος δύναμη της εταιρείας μας και αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο να παραμένουμε “Σίγουρα δίπλα” στους ανθρώπους μας, παρέχοντάς τους ένα εργασιακό περιβάλλον αξιοκρατίας, ίσων ευκαιριών και ανάπτυξης”.