| Δελτίο Τύπου

Ταξίδι - επιβράβευση στο Βιετνάμ για τους αποκλειστικούς συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής

H Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε για τους Συνεργάτες του Δικτύου “Exclusive”, μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στο μακρινό Βιετνάμ, από τις 2 ως τις 9 Ιουλίου, για να επιβραβεύσει τους Συνεργάτες της για την υψηλή παραγωγικότητα και την άριστη συνεργασία τους με την εταιρία.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει μια παράδοση χρόνων, με αντίστοιχα ταξίδια επιβράβευσης στο Μαρακές, στη Νέα Υόρκη, στο Μαϊάμι, στο Χονγκ-Κονγκ και στο Νέο Δελχί.

Ταξίδι - επιβράβευση στο Βιετνάμ για τους αποκλειστικούς συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής

Αυτή τη φορά οι Συνεργάτες του Δικτύου “Exclusive” έζησαν μοναδικές εμπειρίες στη χώρα της Ινδοκίνας, με το ξεχωριστό της αποτύπωμα στην ιστορία του 20ου αιώνα. Σε μια γεμάτη με δραστηριότητες εβδομάδα, οι Συνεργάτες θαύμασαν τις παγόδες Ραν Κουόκ και Κουάν Ταν, τη Δυτική Λίμνη και τον υπέροχα διακοσμημένο «Ναό της Λογοτεχνίας» του 11ου αιώνα στο Ανόι, ενώ απόλαυσαν και μια κρουαζιέρα στις μοναδικής ομορφιάς περιοχές Hang Hang και Hang Toi. Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παράσταση με μαριονέτες πάνω στο νερό, καθώς και να επισκεφθούν την πρώτη πρωτεύουσα της χώρας, την Χόα Λου, που βρίσκεται μέσα σε ένα τοπίο ψηλών ασβεστολιθικών βουνών με αχανείς ορυζώνες στους πρόποδές τους. Τέλος, δοκίμασαν τις ικανότητές τους στην τοπική κουζίνα φτιάχνοντας τα δικά τους παραδοσιακά βιετναμέζικα spring roll!

Μέσα από τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει η Groupama Ασφαλιστική στο Δίκτυο Αποκλειστικής Συνεργασίας “Exclusive”, η εταιρία στοχεύει στην οικοδόμηση προσωπικών σχέσεων, οι οποίες στη συνέχεια αποδίδουν και στο επίπεδο της καθημερινής συνεργασίας.