| Δελτίο Τύπου

Στον «αέρα» η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Groupama Ασφαλιστικής

Για μια ακόμα χρονιά θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό και διαδικτυακό «αέρα», η πετυχημένη διαφημιστική εκστρατεία της Groupama Ασφαλιστικής με τίτλο «χωρίς ίσως, μπορεί κι ama», ενισχυμένη από τρία φρέσκα spots.

Οι νέες ταινίες, οι οποίες υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας Trabaho Ltd, προτρέπουν το κοινό να ανακαλύψει τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις της εταιρίας.

Η Groupama Ασφαλιστική γνωρίζει καλά τις σύγχρονες ασφαλιστικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και γι’ αυτό εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της με στόχο να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων και σύγχρονων προγραμμάτων σε κάθε ασφαλισμένο, όσον αφορά την υγεία, το σπίτι, την εργασία και το όχημά του. Η εταιρία μέσω της νέας της καμπάνιας αναδεικνύει τη διαχρονική της δέσμευση: να παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλους τους πελάτες της Τόσο Απλά, Τόσο Γρήγορα, Τόσο Σίγουρα, τηρώντας την υπόσχεση της, ότι είναι «Σίγουρα δίπλα σας».

Η Groupama Ασφαλιστική επενδύει με συνέπεια στον τομέα της επικοινωνίας, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού αναφορικά με τα προϊόντα και τις λύσεις που παρέχει, οι οποίες για πολλές δεκαετίες την καθιστούν μία κορυφαία ελληνική ασφαλιστική εταιρία.

Δείτε εδώ τα 3 νέα σποτ: