| Δελτίο Τύπου

Στη μαγευτική Κρήτη οι Αποκλειστικοί Συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής

Την πανέμορφη Κρήτη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα μέλη του Δικτύου Αποκλειστικής Συνεργασίας της Groupama Ασφαλιστικής κατά τη διάρκεια του πρόσφατου (05 – 10 Σεπτεμβρίου 2021) ταξιδιού επιβράβευσης που διοργάνωσε η εταιρεία.

Στη μαγευτική Κρήτη οι Αποκλειστικοί Συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής

Ως ένδειξη αναγνώρισης της παραγωγικής συνεργασίας τους, τα μέλη του Δικτύου έζησαν μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στο υπερπολυτελές Daios Cove Luxury Resort & Villas στον Άγιο Νικόλαο. Στις έξι ξεχωριστές ημέρες παραμονής τους, οι Συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μαγευτικά νερά στον κόλπο του Μιραμπέλλου, να συμμετέχουν σε εκδρομές στον Άγιο Νικόλαο, στην περιοχή της Ελούντας και την Πλάκα αλλά και στην ιστορική νήσο Σπιναλόγκα, ενώ ένα από τα βράδια διασκέδασαν σε ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι στο γραφικό χωριό Φουρνή. Στη φετινή συνάντηση συμμετείχαν 75 Συνεργάτες με τη συνοδεία του Γενικού Διευθυντή της Groupama Ασφαλιστικής Χρήστου Κάτσιου, του Εμπορικού Διευθυντή Κωνσταντίνου Σεμερτζόγλου, του Διευθυντή Δικτύου Exclusive Ελευθέριου Γκαραγκούνη και άλλων Διοικητικών στελεχών της εταιρείας.

Η Groupama Ασφαλιστική επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη και τη σύσφιξη των σχέσεων με τους Συνεργάτες της, επιβραβεύοντας έμπρακτα την αποδοτικότητα και τη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της. Επόμενος προορισμός, το μοναδικό Cancun του Μεξικό!