| Δελτίο Τύπου

Στην εξωτική Κούβα οι Συνεργάτες του Ελεύθερου Δικτύου της Groupama Ασφαλιστικής

H Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κούβα για τα μέλη του Δικτύου μη Αποκλειστικής Συνεργασίας, από τις 28 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ως ανταμοιβή για την αποδοτική και αποτελεσματική συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Στην εξωτική Κούβα οι Συνεργάτες του Ελεύθερου Δικτύου της Groupama Ασφαλιστικής

Μετά το περσινό ταξίδι στο ιστορικό Βιετνάμ, η Groupama Ασφαλιστική επεφύλασσε φέτος για τους συνεργάτες Ελεύθερου Δικτύου της έναν μαγευτικό προορισμό, την Κούβα. Η γεμάτη από χρώματα, γεύση και μουσική εβδομάδα ξεκίνησε από το τουριστικό θέρετρο Βαραδέρο, δίπλα στα παραδεισένια νερά της Καραϊβικής. Από εκεί απόλαυσαν μία κρουαζιέρα με καταμαράν προς το νησάκι Cayo Blanco, όπου είχαν χρόνο να εξερευνήσουν έναν κοραλλιογενή ύφαλο και την πολύχρωμη υποθαλάσσια ζωή γύρω του, ενώ έζησαν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η κολύμβηση με δελφίνια και το παιχνίδι μαζί τους. Επόμενος προορισμός η ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου Αβάνα, με την πλατεία της Επανάστασης και το μνημείο του Χοσέ Μαρτί, αλλά και με τα ωραιότερα αποικιακά κτίρια της Καραϊβικής στην Παλιά Αβάνα, η οποία προστατεύεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO. Οι συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής είχαν ακόμα την ευκαιρία να ζήσουν τις αυθεντικές εμπειρίες στο μουσείο ρούμι και στο εργοστάσιο πούρων και να κάνουν τις βόλτες τους στην περίφημη παραλιακή λεωφόρο Malecón.

Οι εκάστοτε ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρει η Groupama Ασφαλιστική στο δίκτυο συνεργατών της, αποτελούν έκφανση της πάγιας δέσμευσής της για οικοδόμηση ουσιαστικών προσωπικών σχέσεων που αποδίδουν στο επίπεδο της καθημερινής συνεργασίας. Την τελευταία βραδιά μάλιστα, αφού απόλαυσαν το δείπνο κάτω από τους ήχους της salsa και του mambo, ευχήθηκαν: «και στα επόμενα»!