| Δελτίο Τύπου

H Groupama Ασφαλιστική βραβεύεται ξανά ως ένα από τα Corporate Superbrands της Ελλάδας

Για μία ακόμη χρονιά, η Groupama Ασφαλιστική αναδείχθηκε σε μία από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες της χώρας για την περίοδο 2021-2022, στο πλαίσιο του θεσμού των «Corporate Superbrands».

H Groupama Ασφαλιστική βραβεύεται ξανά ως ένα από τα  Corporate Superbrands της Ελλάδας

Η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια καθώς και η επίδοση εταιρικής υπευθυνότητας στους τομείς της αγοράς, των εργασιακών σχέσεων και της απόδοσης προς την κοινωνία και το περιβάλλον, αποτελούν τα διαφανή και αντικειμενικά κριτήρια βάσει των οποίων επιλέχθηκαν και φέτος τα ελληνικά «Corporate Superbrands».

Περισσότερες από χίλιες εταιρικές επωνυμίες συμπεριλήφθηκαν στον αρχικό κατάλογο των υποψηφιοτήτων και μετά την κρίση της εξειδικευμένης κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων, όσο και της ψηφοφορίας στην οποία μετείχε το καταναλωτικό κοινό μέσω έρευνας κοινής γνώμης, αναδείχθηκαν οι νικητές σε κάθε έναν από τους νευραλγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Στο περιθώριο της βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη 1.12, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής Χρήστος Κάτσιος σχολίασε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς στην Groupama Ασφαλιστική η εκ νέου βράβευσή μας ως ένα από τα «Corporate Superbrands» της χώρας. Η ιστορική μας διαδρομή στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, σε συνδυασμό με την προσήλωσή μας στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας και τη σταθερή επένδυση στην καινοτομία, αποτελούν τους κινητήριους άξονες της εξέλιξής μας. Ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή, αλλά κυρίως το καταναλωτικό κοινό, που, με συνέπεια, μας αναδεικνύουν σταθερά σε πρωταγωνιστές στον κλάδο της ασφάλισης».