| Δελτίο Τύπου

Η Groupama Ασφαλιστική στο πλευρό των πληττόμενων από τις πυρκαγιές ασφαλισμένων της

Διαχρονική δέσμευση της Groupama Ασφαλιστικής είναι να βρίσκεται Σίγουρα Δίπλα τόσο στους ασφαλισμένους της, ειδικά στις περιπτώσεις που το έχουν περισσότερο ανάγκη, όσο και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας σε κρίσιμες στιγμές.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που η Ελλάδα δοκιμάζεται από μεγάλες πυρκαγιές σε πολλά διαφορετικά μέτωπα, η Groupama Ασφαλιστική προχωρά σε μία σειρά πρωτοβουλιών για την ταχύτερη εξυπηρέτηση και ανακούφιση των πληττόμενων ασφαλισμένων της.

Πιο συγκεκριμένα, η Εταιρεία έχει ήδη ενεργοποιήσει δύο γραμμές εξυπηρέτησης (6955696760 και 6947834828) των αιτημάτων αποζημίωσης και αποκατάστασης ζημιών από πληγείσες περιοχές της χώρας, τα οποία λαμβάνουν απόλυτη προτεραιότητα. Εξειδικευμένοι συνεργάτες βρίσκονται στη διάθεση των πυρόπληκτων πελατών της για καταγραφή ζημιών και την αντίστοιχη ταχεία προώθηση των αιτημάτων τους με σκοπό την αμεσότερη ικανοποίηση τους.

Επιπλέον, με απόφαση της διοίκησης της Groupama Ασφαλιστικής:

H διαδικασία ανανέωσης ασφαλιστηρίων συμβολαίων των κλάδων Πυρός και Αυτοκινήτου για όσους ασφαλισμένους επλήγησαν με ολική καταστροφή της πρώτης τους κατοικίας τις τελευταίες 24 ώρες, πραγματοποιείται απευθείας από την εταιρεία χωρίς καμία περαιτέρω χρέωση, μέχρι τις 31/12/2022.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους που την εμπιστέυονται και αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται, η Groupama Ασφαλιστική δεσμεύεται για την ταχύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτησή τους. Η διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρείας, δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση τους σε όλους τους συμπολίτες που περνούν δύσκολα αυτές τις στιγμές και εύχονται από καρδιάς οι πυρκαγιές σε όλη την επικράτεια να τεθούν άμεσα υπό έλεγχο.