| Δελτίο Τύπου

Η Groupama Ασφαλιστική Sailing Team πλέει σε πελάγη επιτυχίας

Η «Groupama Ασφαλιστική Sailing Team» συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να κατακτά μετάλλια. Τα μέλη της, Δημήτρης Μπήτρος και Δημήτρης Παπαδημητρίου, κέρδισαν σημαντικές διακρίσεις στις κατηγορίες τους κάνοντας περήφανους όλους εμάς στη Groupama Ασφαλιστική που στηρίζουμε τις προσπάθειές τους ως χορηγός.

Η Groupama Ασφαλιστική Sailing Team πλέει σε πελάγη επιτυχίας
Δημήτρης Μπήτρος (κέντρο)

Ο Δημήτρης Μπήτρος συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Κρήτη και το ασημένιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στην Γαλλία, κατέκτησε και το χρυσό στον τελευταίο αγώνα για φέτος, στο 52ο Βαλκανικό Κύπελλο Ιστιοπλοΐας. Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Τίβατ του Μαυροβουνίου από τις 6 έως τις 11 Σεπτεμβρίου και συγκέντρωσε πάνω από 200 συνολικά ιστιοπλόους από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τουρκία, τη Σερβία, την Κροατία και το Μαυροβούνιο. Στην κατηγορία optimist, ο Δημήτρης Μπήτρος κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο, δείχνοντας ότι το ταλέντο του εξελίσσεται και το μέλλον του προδιαγράφεται γεμάτο επιτυχίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες ιστιοπλόοι, γενικότερα, είχαν καλές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες κατακτώντας αρκετά μετάλλια.

Παράλληλα, το έτερο μέλος της Groupama Ασφαλιστική Sailing Team, ο παγκοσμιονίκης Δημήτρης Παπαδημητρίου, προσέθεσε ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή του. Στους αγώνες που διεξήχθησαν από τις 22 έως τις 27 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21, στην Ολυμπιακή κατηγορία Laser Standard, στο Dziwnów της Πολωνίας, ο Δημήτρης κατέκτησε την 3η θέση αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο. 

Αναμφίβολα, η Groupama Ασφαλιστική Sailing Team  «μεγαλώνει» με κάθε επιτυχία των αθλητών της. Τόσο ο Δημήτρης Μπήτρος όσο και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, αποτελούν κομμάτι του μέλλοντος της ελληνικής ιστιοπλοΐας και η Groupama Ασφαλιστική θα στηρίζει με περηφάνια κάθε τους βήμα.