| Δελτίο Τύπου

Groupama Ασφαλιστική: Η ΠΡΩΤΗ ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που υλοποίησε την επικαιροποίηση προσωπικών στοιχείων μέσω της πλατφόρμας KYC του eGov

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών της και παραμένοντας πάντα πιστή στη δέσμευσή της για την κορυφαία εξυπηρέτηση και εμπειρία των πελατών της, η Groupama Ασφαλιστική εντάσσεται πλέον στην υπηρεσία eGov-KYC «Συστηθείτε» ή αλλιώς, Know Your Customer.

Όντας μάλιστα η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που υλοποίησε αυτή τη δυνατότητα, η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να επενδύει στην απλοποίηση των διαδικασιών της, ώστε να προσφέρει ασφαλή, γρήγορη και εύκολη επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων των πελατών της.

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή καθώς, μέσω των προσωπικών του κωδικών taxisnet, ο πελάτης μπορεί ηλεκτρονικά και με 2 μόνο κλικ να επικυρώσει την ορθότητα των στοιχείων του ή να τα επικαιροποιήσει, αποφεύγοντας έτσι πολύπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες που τον ταλαιπωρούσαν έως τώρα. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείται χρόνος, αφού δεν χρειάζεται πλέον να συλλέγονται όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες.

Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστος Κάτσιος αναφέρει: «Στη Groupama Ασφαλιστική, πρωτοπορούμε για ακόμη μία φορά, αξιοποιώντας τις νέες, καινοτόμες δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους. Σταθερά δίπλα στους πελάτες μας, υλοποιούμε πρώτοι την επικαιροποίηση των προσωπικών στοιχείων τους, με εύκολο και ασφαλή τρόπο, μέσω της πλατφόρμας KYC του eGov. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που πρωτοπορούμε. Πρώτοι στην ελληνική ασφαλιστική αγορά αξιοποιήσαμε τις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων wallet (φηφιακό πορτοφόλι) για την άμεση πρόσβαση των πελατών μας στα στοιχεία του συμβολαίου τους από το κινητό τους. Έτσι και τώρα, αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι οι δράσεις στρατηγικής καινοτομίας για εμάς είναι σταθερός πυλώνας της εταιρικής μας ταυτότητας, άρρηκτα συνδεδεμένος με την αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή μας: να ασφαλίζουμε το αύριο με εμπιστοσύνη. Και συνεχίζουμε.»

Ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, Laurent Thuillier αναφέρει: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώσαμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας ότι είμαστε η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα που επενδύει σε δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, αναβαθμίζοντας εντυπωσιακά την ταχύτητα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Με πλήρη διαφάνεια και χωρίς γραφειοκρατία, παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητάς τους, συμβάλλοντας παράλληλα κι εμείς, με τον δικό μας τρόπο, στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας».