| Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση της Groupama Ασφαλιστικής προς τιμήν του δικτύου Μη Αποκλειστικής Συνεργασίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουλίου, στο Anassa City Events, η ετήσια εκδήλωση της Groupama Ασφαλιστικής για τους μη αποκλειστικούς συνεργάτες της.

Σε χαλαρό κλίμα και με καλοκαιρινή διάθεση, σε έναν μοναδικό χώρο στην καρδιά της Αθήνας, στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας συζήτησαν για τις τάσεις και τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο, αλλά και για τις προοπτικές περαιτέρω επέκτασης των δικτύων διανομής της Groupama Ασφαλιστικής.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής Ευάγγελος Οικονομόπουλος, σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέφερε: «Είμαστε ευγνώμονες για το εξαιρετικό δίκτυο μη αποκλειστικών συνεργατών που έχουμε δημιουργήσει στη Groupama Ασφαλιστική και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε κτίσει μεταξύ μας όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτές τις σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και στο μέλλον, καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι είναι η κινητήριος δύναμη των μακροχρόνια επιτυχημένων συνεργασιών. Με την ουσιαστική συμβολή των συνεργατών μας, έχουμε καταφέρει όχι μόνο να διατηρήσουμε τον δυναμικό κύκλο των εργασιών μας αλλά και κάθε χρόνο να επιτυγχάνουμε ακόμη υψηλότερα αποτελέσματα, πάντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, καλλιεργώντας το αίσθημα της ασφάλειας και όχι απλά της ασφάλισης. Όπως λέει εξάλλου και ο Όμιλός μας - είμαστε δημιουργοί εμπιστοσύνης!»