| Δελτίο Τύπου

Βραδιά εκπλήξεων αφιερωμένη στους Συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής

H Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των Συνεργατών του Ελευθέρου Δικτύου στον πολυχώρο Balux Prive του Αστέρα Γλυφάδας, την Πέμπτη 18 Ιουλίου.

Βραδιά εκπλήξεων αφιερωμένη στους Συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής

Τα στελέχη της Groupama Ασφαλιστικής και οι Συνεργάτες της, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν μακριά από το περιβάλλον εργασίας τους, να κάνουν έναν απολογισμό της προηγούμενης παραγωγικής χρονιάς καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις για το μέλλον της εταιρίας, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την άριστη συνεργασία ανάμεσα στην εταιρία και τους Συνεργάτες της.

Ομιλία Χ. Κάτσιου, Γενικού Διευθυντή της Groupama Ασφαλιστικής
Χ. Κάτσιος, Διευθύνων Σύμβουλος Groupama Ασφαλιστικής

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστος Κάτσιος, παίρνοντας αρχικά τον λόγο, αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα κερδοφορίας της εταιρίας, η οποία το 2018 παρουσίασε καθαρά κέρδη χρήσης €9,0 εκατ., καταγράφοντας αύξηση κερδών προ φόρων κατά 36% αλλά και σημαντική διεύρυνση του κύκλου εργασιών της. «Μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων μακροοικονομικών προκλήσεων, γίνεται εμφανές ότι η μεταξύ μας συνεργασία αποτελεί αποφασιστικής σημασίας παράγοντα για την επίτευξη των στόχων μας και, σε συνδυασμό με την προσήλωση στην παροχή αξιόπιστων λύσεων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας, διασφαλίζουν ένα ευοίωνο μέλλον για την εταιρία και τους Συνεργάτες της», προσέθεσε ο κ. Κάτσιος και έδωσε το λόγο στον Εμπορικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Σεμερτζόγλου, ο οποίος με τη σειρά του, μετά από έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων, επεφύλασσε μια έκπληξη - παρουσιάζοντας σε «avant-première» την mobile εφαρμογή myCheetah, την φυσική εξέλιξη του πρωτοποριακού εργαλείου διαχείρισης των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων Cheetah που πρώτη στην Ελλάδα, η Groupama Ασφαλιστική χρησιμοποίησε το 2013. «Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί μία ακόμα επαναστατική λύση για το Δίκτυο Συνεργατών της Groupama Ασφαλιστικής, καθώς τους παρέχει την δυνατότητα να πραγματοποιούν το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών τους online, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω οποιασδήποτε έξυπνης κινητής συσκευής, μια ουσιαστική αυτονομία στην καθημερινότητα του διαμεσολαβητή!» προσέθεσε ο κ. Σεμερτζόγλου.

Ο Κ. Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, παρουσιάζει το myCheetah app
Κ. Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής Groupama Ασφαλιστικής

Πλέον, η διαχείριση του πελατολογίου, η προσφορά ασφάλισης και η επικοινωνία με τους πελάτες γίνονται εύκολα με την εφαρμογή myCheetah. Οι Συνεργάτες της εταιρίας θα επωφεληθούν από την αμεσότητα που τους προσφέρει η εφαρμογή στη διαχείριση των συμβολαίων των πελατών τους σε 24ωρη βάση, γεγονός που αναμένεται να αλλάξει ριζικά την καθημερινή τους εργασία. Το myCheetah δεν κοιμάται ποτέ, παρέχοντας πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο!

Στην ίδια πλατφόρμα μπορεί κάθε στιγμή να ενημερώνεται για τους κανονισμούς πωλήσεων, για τα bonus καθώς και να βρίσκει πληροφορίες για τους διαγωνισμούς κινήτρων, βλέποντας άμεσα και με γραφική απεικόνιση σε ποιο στάδιο βρίσκεται και πόση ακόμα παραγωγή υπολείπεται για να επιτύχει το στόχο του. Μπορεί τέλος, να συνδέεται εύκολα και με το site των Συνεργατών, το www.sigouradiplasas.gr.

Ο Κ. Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, παρουσιάζει το myCheetah app
Κ. Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Διευθυντής Groupama Ασφαλιστικής: παρουσίαση του myCheetah

Σύντομα ο Συνεργάτης, μέσω του myCheetah, θα μπορεί να καταχωρεί ηλεκτρονικά αιτήσεις ασφάλισης όλων των Κλάδων, κάνοντας χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής και επισυνάπτοντας έγγραφα, ενώ θα έχει επίσης στη διάθεσή του την παρακολούθηση και εξόφληση ανείσπρακτων, καθώς και άλλες λειτουργίες. 

H νέα καινοτομία της Groupama Ασφαλιστικής, απέσπασε θετικά σχόλια από τους προσκεκλημένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν επιτόπου στην εφαρμογή. Το myCheetah App θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS, θέτοντας υψηλά τον πήχη στην Ασφάλιση, αλλά κυρίως κάνοντας την εμπειρία ασφάλισης από την πλευρά του Συνεργάτη, Απλή!

Αναμφίβολα, συστήματα που καλύπτουν μερικώς τις λειτουργίες των επαγγελματιών της ασφάλισης, υπάρχουν πολλά. Πλατφόρμες, όμως, που ανταποκρίνονται σε όλες ανεξαιρέτως τις ανάγκες τους, επιτρέποντάς τους «να τα δουν» και «να τα κάνουν όλα» - από την τιμολόγηση μέχρι την έκδοση συμβολαίου, περνώντας από την παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου τους αλλά και της εφαρμογής της εμπορικής πολιτικής της εταιρίας - δεν υπάρχουν πολλές. H εφαρμογή myCheetah App, που δημιούργησε η Groupama Ασφαλιστική για τους Συνεργάτες της, είναι ακριβώς αυτό: ένα απλό, ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης όλων των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων.