| Δελτίο Τύπου

Με απόδοση +35% «έκλεισε» το προϊόν Unit Linked «GROUPAMA ZEN - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013»

Το επενδυτικό προϊόν Unit Linked «GROUPAMA ZEN - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013» από την Groupama Ασφαλιστική ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την οκταετή περίοδο ωριμότητάς του καταγράφοντας απόδοση 35%, προσφέροντας σημαντικά κέρδη σε εκείνους που το εμπιστεύτηκαν.

Με απόδοση +35%25 «έκλεισε» το προϊόν Unit Linked «GROUPAMA ZEN - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013»

Το ποσό αποπληρωμής του εν λόγω τίτλου συνδεόταν με το επίπεδο του μετοχικού δείκτη Stoxx Global Select Dividend 100 και για κάθε χρονιά που βρισκόταν σε υψηλότερο επίπεδο, σε σχέση με εκείνο της αρχικής ημερομηνίας παρατήρησης (2,203.76 μονάδες στις 24.09.2013), καταγραφόταν κέρδος 5%. Κατά τη διάρκεια των οκτώ ετών ωριμότητας, με μοναδική εξαίρεση το έτος 2020 – κατά το οποίο οι αγορές παρουσίασαν σημαντική πτώση λόγω της πανδημίας - το επίπεδο του δείκτη διατηρήθηκε σε υψηλότερα επίπεδα από το αρχικό, καταγράφοντας κέρδος 5% για τα επτά από τα οκτώ χρόνια του προγράμματος (σύνολο 35%).

Η Groupama Ασφαλιστική διαχρονικά προσφέρει χρηματοοικονομικά προϊόντα με τη σφραγίδα της αξιόπιστης και επαγγελματικής διαχείρισης των χρημάτων κάθε πελάτη της. Επενδύοντας σε συνεργασίες με κορυφαίους οργανισμούς και σε μια σειρά έξυπνων επενδυτικών λύσεων, η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών που υπόσχεται να καλύψει κάθε προσδοκία. Και όπως φαίνεται και από το «GROUPAMA ZEN - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013», τα αποτελέσματα τη δικαιώνουν.