| Δελτίο Τύπου

Χρυσό βραβείο για την Groupama Ασφαλιστική στα Hellenic Responsible Business Awards 2018

Η Groupama Ασφαλιστική απέσπασε το χρυσό βραβείο στην ενότητα «Ιδιωτικές Επιχειρήσεις» και στην κατηγορία «Έρανοι/Φιλανθρωπικές Δραστηριότητες», στο πλαίσιο των φετινών Hellenic Responsible Business Awards που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, η Groupama Ασφαλιστική έλαβε την ανώτατη τιμητική διάκριση για τις δράσεις ανιδιοτελούς προσφοράς της στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, γεγονός το οποίο αποτελεί επιβράβευση για την επιλογή της εταιρίας να υποστηρίζει σταθερά και έμπρακτα τον συγκεκριμένο οργανισμό τα τελευταία 10 χρόνια, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον. Παράλληλα, αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει την πάγια δέσμευση της Groupama Ασφαλιστικής να υλοποιεί συστηματικά Ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας, θέτοντας, με αυτόν τον τρόπο, την κοινωνία στο επίκεντρο της δράσης της.

Τα Hellenic Responsible Business Awards διοργανώνονται από την Boussias Communications και αποτελούν το θεσμό αναγνώρισης της επιχειρηματικής αριστείας. Στη φετινή τελετή, η Groupama Ασφαλιστική εκπροσωπήθηκε από τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της εταιρίας, κ. Laurent Thuillier, ο οποίος και παρέλαβε το χρυσό βραβείο, καθώς και από τον Τομέα Επικοινωνίας και ΕΚΕ.

Η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει να πρωτοστατεί σε ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα, με σκοπό την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.