| Δελτίο Τύπου

Groupama Ασφαλιστική: Υπερήφανη για την τρίτη παγκόσμια πρωτιά του ιστιοπλόου Δημήτρη Παπαδημητρίου

Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο προσέθεσε στο ενεργητικό του ο διεθνής αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, υπερήφανος χορηγός του οποίου είναι η «Groupama Ασφαλιστική Sailing Team»!

Ο πολυνίκης ιστιοπλόος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser Standard U19 που διεξήχθη στη Γκντίνια της Πολωνίας, από τις 30 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο τα ηνία στη συγκεκριμένη Ολυμπιακή Κατηγορία Νέων και συνεχίζοντας το χρυσό «σερί» του σε διεθνές επίπεδο, μετά και τις πρόσφατες πρωτιές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser U19 της Ολλανδίας και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας της Τουρκίας.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο νεαρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε: «Παρά τις αρχικές δυσκολίες, τελικά κατόρθωσα να αναδειχθώ πρώτος για τρίτη συνεχή χρονιά στην κατηγορία U19! Τώρα στο πρόγραμμα έχω λίγες διακοπές και αμέσως μετά πιάνουμε δουλειά για το παγκόσμιο των ανδρών τον Αύγουστο, στο οποίο θα αγωνιστώ με στόχο την πρώτη πρόκριση για την Ολυμπιάδα!».

Η Groupama Ασφαλιστική, από την πλευρά της, συγχαίρει τον Δημήτρη Παπαδημητρίου για τη νέα του σπουδαία διάκριση και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους προσεχείς αγώνες του. Η εταιρία θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του νεαρού ιστιοπλόου, με στόχο τη διατήρησή του στην κορυφή.

#GroupamaAsfalistikiSailingTeam