| Δελτίο Τύπου

"Το έχεις με την οδήγηση;"

Η Groupama Ασφαλιστική, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, δίνουν την ευκαιρία σε 60 τυχερούς μέσα στη χρονιά να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία οδικής προσομοίωσης!

Το έχεις με την οδήγηση;

Για την ενέργεια αυτή, διεξάγεται ένας διαγωνισμός με κλήρωση*, μέσω της ιστοσελίδας www.toxeismetinodigisi.gr. Ο διαγωνισμός έχει τη μορφή quiz οδικών γνώσεων και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 23 Απριλίου. 

Οι 20 τυχεροί νικητές του πρώτου διαγωνισμού που θα κληρωθούν την Δευτέρα 24 Απριλίου, θα συμμετάσχουν στις αρχές Μαΐου σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για την οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων, μέσα από τις καινοτόμες και βιωματικές μεθόδους του Ι.Ο.ΑΣ. 

Όροι διαγωνισμού: http://www.toxeismetinodigisi.gr/Info/Terms

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει, με την ευαισθησία που τη διακρίνει σε ζητήματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, να στηρίζει έμπρακτα εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της συνείδησης Οδικής Ασφάλειας. Άλλωστε, η ασφάλεια της ελληνικής κοινωνίας είναι η φυσική προέκταση της δράσης της εταιρίας. 

(*) Θα διεξαχθούν άλλοι δύο αντίστοιχοι διαγωνισμοί εντός του 2017 (Ιούνιος και Οκτώβριος), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νικητών σε 60.