| Δελτίο Τύπου

Το Δίκτυο Exclusive της Groupama Ασφαλιστικής στο Ναύπλιο

Η Groupama Ασφαλιστική, επενδύοντας σταθερά στις σχέσεις με τους Συνεργάτες της, διοργάνωσε στα μέσα Ιανουαρίου, τριήμερη, ενημερωτική συνάντηση στο Ναύπλιο για τα μέλη του Δικτύου Αποκλειστικής Συνεργασίας Exclusive.

Στη συνάντηση αυτή, η Εμπορική Διεύθυνση και στελέχη άλλων τμημάτων της Groupama Ασφαλιστικής, μαζί με τους Συντονιστές και κορυφαίους Συνεργάτες του Δικτύου Exclusive, είχαν την ευκαιρία να κάνουν τον απολογισμό της περσινής χρονιάς.

Η σχέση εμπιστοσύνης και η άριστη επικοινωνία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα στην εταιρία και το αποκλειστικό δίκτυο της, συντέλεσαν σε σημαντικές επιτυχίες μέσα στο 2017, οι οποίες και παρουσιάστηκαν ενώ παράλληλα τέθηκαν και οι στόχοι για το 2018 καθώς και τα αντίστοιχα σχέδια δράσης για την επίτευξη τους. Σκοπός η νέα χρονιά να καταγράψει εξίσου θετικά αποτελέσματα με την προηγούμενη, πάντα στο πλαίσιο μιας δημιουργικής και παραγωγικής συνεργασίας. Τέλος, μέσα από διαδραστικά και συμμετοχικά παιχνίδια teambuilding οι συνεργάτες διασκέδασαν δημιουργικά, χαλάρωσαν και ξεκουράστηκαν αφήνοντας για λίγο πίσω τους το άγχος της καθημερινότητας.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους Συνεργάτες της, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία τους, με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.