| Δελτίο Τύπου

Στη Νέα Υόρκη οι φετινοί “top” του Δικτύου Exclusive της Groupama Ασφαλιστικής

Η τακτική αναγνώριση και επιβράβευση της συμμετοχής, της αποδοτικότητας και της επίτευξης των στόχων των συνεργατών της έχουν συντελέσει σημαντικά στην επιτυχή πορεία της Groupama Ασφαλιστικής τα τελευταία χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, φέτος, αναγνωρίζοντας την εξέχουσα προσφορά 52 μελών του Δικτύου Exclusive, η εταιρία διοργάνωσε αποκλειστικά για αυτούς ταξίδι μιας εβδομάδας στη Νέα Υόρκη. Μετά από αντίστοιχα ταξίδια σε Μαϊάμι, Χονγκ Κονγκ, Νέο Δελχί, Γιοχάνεσμπουργκ και Σύδνεϋ, οι κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Groupama είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν μια ταξιδιωτική εμπειρία ζωής στην κοσμοπολίτικη πόλη, γνωρίζοντας από κοντά όλα τα γνωστά της αξιοθέατα. Αφήνοντας πίσω το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, οι συνεργάτες της εταιρίας απόλαυσαν τη βόλτα τους στην Times Square και στη Fifth avenue, ξεναγήθηκαν στο Broadway και στο Theater district,  ενώ είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο φημισμένο Soho και στην ξακουστή Wall Street.

Η Groupama Ασφαλιστική, πέρα από την απαραίτητη εκπαίδευση και τη δυνατότητα χρήσης σύγχρονων εφαρμογών που προσφέρει στους συνεργάτες της, επιβραβεύει και την παραγωγικότητά τους, σχεδιάζοντας για αυτούς μοναδικά ταξίδια αναψυχής και χαλάρωσης σε μακρινούς προορισμούς, με υψηλού επιπέδου παροχές.