| Δελτίο Τύπου

Κορυφώνονται οι δράσεις για την ασφαλή οδήγηση από την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Υπευθυνότητας, διοργάνωσε για τρίτη φορά μέσα στη χρονιά, διαγωνισμό με θέμα «Το έχεις με την οδήγηση» και έπαθλο τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης, σε συνεργασία πάντα με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Οι 20 νικητές του διαγωνισμού είχαν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ικανότητά τους στην οδήγηση μέσα από το εξειδικευμένο σεμινάριο του Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς», που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του OTE Academy, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Μέσα από τις πρωτοποριακές θεωρητικές και βιωματικές μεθόδους του Ινστιτούτου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία οδικής προσομοίωσης και να ενημερωθούν για το πάντα επίκαιρο θέμα της οδικής ασφάλειας, λίγες μέρες αφότου ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16 - 22 Σεπτεμβρίου).

Παράλληλα, η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, το ίδιο σεμινάριο για εργαζομένους όλων των βαθμίδων, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την προσήλωσή της σε ζητήματα εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τα μεγάλα κοινωνικά θέματα, όπως αυτό της καλλιέργειας οδικής συνείδησης.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει σταθερά να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Αποτελεί, άλλωστε, ευθύνη της εταιρίας να προσεγγίζει ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα που συνδέονται άμεσα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ο κύκλος των συγκεκριμένων σεμιναρίων θα συνεχιστεί μέσα στο τρέχον έτος.