| Δελτίο Τύπου

Η Groupama Σίγουρα δίπλα σας και στην παραλία

Και φέτος το καλοκαίρι, η Groupama Ασφαλιστική φροντίζει ώστε τα προσωπικά σας αντικείμενα να παραμείνουν… Σίγουρα δίπλα σας!

Από τέλη Μαΐου και για ολόκληρη την καλοκαιρινή σεζόν, στις οργανωμένες πλαζ «Varkiza Resort» Βάρκιζας, «Rubirosa» Αλίμου, «Coconut» στο Σχοινιά του Μαραθώνα, «Καΐκι» Σπετσών, καθώς και στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (Ν.Ο.Β.), η Groupama Ασφαλιστική έχει τοποθετήσει στις ομπρέλες παραλίας, ειδικά κουτιά ασφαλείας που παρέχουν την ιδανική λύση προστασίας των προσωπικών σας αντικειμένων.

Με τον τρόπο αυτό, η Groupama Ασφαλιστική δίνει τη δυνατότητα στους λουόμενους να φυλάξουν κλειδωμένα με ασφάλεια το κινητό τηλέφωνο, τα κλειδιά, το πορτοφόλι τους και άλλα προσωπικά αντικείμενα αξίας, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν ξέγνοιαστα το χρόνο τους στην παραλία.

Επίσης, από φέτος στο «Coconut» του Σχοινιά στο Μαραθώνα, μαζί με το κουτί ασφαλείας, θα έχετε τη δυνατότητα να φορτίζετε με εύκολο τρόπο το smartphone ή και το tablet σας καθώς απολαμβάνετε το μπάνιο σας στην παραλία με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας.

Το κλειδί ασφαλείας είναι αδιάβροχο, κατασκευασμένο από ειδικό λουράκι σιλικόνης και έχει σχήμα ρολογιού, ώστε να μπορείτε να το έχετε μαζί σας ακόμα και στο κολύμπι!

Καλό Καλοκαίρι με Ασφαλείς Βουτιές!