| Δελτίο Τύπου

Η Groupama Ασφαλιστική για μία ακόμα χρονιά κοντά στη «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης»

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά στο πλευρό του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης», με στόχο τη διασφάλιση της συνέχειας του σημαντικού ανθρωπιστικού του έργου και την προώθηση της αξίας του εθελοντισμού.

Η Groupama Ασφαλιστική για μία ακόμα χρονιά κοντά στη  «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης»

Η «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης» μέσω των δράσεών της, στηρίζει τους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη, τους ενισχύει υλικά, κοινωνικά και ψυχολογικά, ενώ παράλληλα καλλιεργεί το πνεύμα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς στα μέλη και τους φίλους της. Παρά τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, οι σημαίνουσες πρωτοβουλίες του σωματείου συνεχίστηκαν διαδίδοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής Χρήστος Κάτσιος ανέφερε σχετικά: «Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες οι οποίες στηρίζουν το κοινωνικό σύνολο και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, ακόμα και στις δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε. Η Groupama Ασφαλιστική, με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης, θα βρίσκεται Σίγουρα Δίπλα στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης», αρωγός, με κάθε δυνατό τρόπο, στο αξιοσημείωτο έργο του».