| Δελτίο Τύπου

Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει τη νέα διαδικασία αναδοχής

Η Groupama Ασφαλιστική επιθυμώντας να ενισχύσει από την πλευρά της την προσπάθεια της ελληνικής πολιτείας για επιτάχυνση της διαδικασίας αναδοχής, προσφέρει 50% έκπτωση στα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας που θα θελήσει να προσφέρει κάθε οικογένεια στο ανάδοχο τέκνο της.

Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει τη νέα διαδικασία αναδοχής

Το Ενιαίο Εθνικό Μητρώο για τις αναδοχές και τις υιοθεσίες άλλαξε τα δεδομένα σχετικά με την κοινωνική προστασία της πιο ευάλωτης ομάδας του πληθυσμού της χώρας. Με ταχύτητα, διαφάνεια και τελικό στόχο την αποϊδρυματοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών, η νέα αυτή διαδικασία μειώνει τη γραφειοκρατία και διευκολύνει υποψήφιους γονείς και παιδιά. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει διαχρονικά τις υπηρεσίες της με γνώμονα τον άνθρωπο και με αυτή την κίνηση θέλει να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τις διαδικασίες αναδοχής, αλλά και να τις κάνει πιο προσιτές στους συμπολίτες μας.

Ο Χρήστος Κάτσιος, Διευθύνων Σύμβουλος της Groupama Ασφαλιστικής δήλωσε σχετικά: «Η ελληνική πολιτεία με ορθές πρωτοβουλίες εξαλείφει τα αντικίνητρα που ίσχυαν στον παρελθόν την αναδοχή τέκνων. Το σημαντικό είναι ότι κάθε παιδί θα μπορεί να βρει μια οικογένεια για να μεγαλώσει με αγάπη, ενώ παράλληλα θα μειωθεί και ο αριθμός των παιδιών στους φορείς παιδικής προστασίας. Η Groupama Ασφαλιστική μειώνει στο μισό το κόστος των ασφαλιστηρίων συμβολαίων υγείας για κάθε ανάδοχο τέκνο, στηρίζοντας αυτή την πράξη αγάπης και φροντίδας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στους γεμάτους αγάπη νέους γονείς για την προστασία και την ασφάλεια των παιδιών τους».