| Δελτίο Τύπου

90 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στην Ελλάδα

Την 90η επέτειο της παρουσίας της στην Ελλάδα γιόρτασε η Groupama Ασφαλιστική την Τρίτη 12 Ιουνίου, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Η διοίκηση της εταιρίας υποδέχτηκε εκλεκτούς καλεσμένους, συνεργάτες και πελάτες, αλλά και εκπροσώπους του Τύπου, και όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να ανατρέξουν στην πορεία της εταιρίας, που έχει αφήσει ένα σημαντικό και ξεχωριστό αποτύπωμα στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Με χρονιές-ορόσημα το 1928 - έτος ίδρυσης της ΦΟΙΝΙΞ - και το 2007 - έτος εξαγοράς της από τον Γαλλικό Όμιλο Groupama - η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις σταθερές και διαχρονικές αξίες του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα. Με μια ευρεία γκάμα σύγχρονων και καινοτομικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ιδιώτη και κάθε επιχείρησης, η εταιρία σήμερα διακρίνεται για τη συνέπεια και τη φερεγγυότητά της, το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών μέσω των Δικτύων Συνεργατών της, αλλά και το κοινωνικό της πρόσωπο, με τη σταθερή και συστηματική υλοποίηση προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Αναφερόμενος στον εορτασμό των 90 ετών, ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, σχολίασε: «Από ιδρύσεώς της το 1928, ως ΦΟΙΝΙΞ τότε, έδωσε αμέτρητες «μάχες», από τις οποίες κάθε φορά έβγαινε πιο ισχυρή, πιο δυνατή και πιο σοφή. Σήμερα, ενσωματώνοντας στην κουλτούρα της την τεχνογνωσία και την εμπειρία ενός πολυεθνικού Ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική “βλέπει” προς το μέλλον γεμάτη αισιοδοξία για τα όσα μπορεί να προσφέρει στον Έλληνα πολίτη, στον σκληρά εργαζόμενο, στον επιχειρηματία που ρισκάρει και εν γένει στην κοινωνία και την οικονομία.»

Με την εμπειρία των 90 ετών στην Ελληνική αγορά, το κύρος και την τεχνογνωσία του πολυεθνικού ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει τη δυναμική πορεία της, πιστή στις αξίες της, στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσει και να παρέχει αξιόπιστες ασφαλιστικές υπηρεσίες.