| Δελτίο Τύπου

Για 12η χρoνιά δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS

Η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας, τη στήριξή της στα Παιδικά Χωριά SOS για 12η συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας οικονομική και υλική υποστήριξη στον οργανισμό.

Οι άρρηκτοι δεσμοί που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια ανάμεσα στην Groupama Ασφαλιστική και τα Παιδικά Χωριά SOS, έχουν περάσει από το εταιρικό στο ανθρώπινο επίπεδο με αποτέλεσμα την ουσιαστική αλλά και ειλικρινή βοήθεια στον οργανισμό και τα ίδια τα παιδιά.

Ο Κ. Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, ανέφερε σχετικά: «Η Groupama Ασφαλιστική κάθε χρόνο αποδεικνύει έμπρακτα τη σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζει το θέμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχοντας εντάξει τις βασικές της αρχές στο όραμά της, την επιχειρηματική της στρατηγική και την καθημερινή της λειτουργία. Η κινητοποίηση και η δράση της εταιρείας, τόσο σε επίπεδο διοίκησης όσο και σε επίπεδο εργαζομένων, θέτουν τις πραγματικές βάσεις για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο. Στα Παιδικά Χωριά SOS αισθανόμαστε τυχεροί που η Groupama Ασφαλιστική για 12 πλέον χρόνια στηρίζει αταλάντευτα το έργο μας. Με συνέπεια και συνέχεια στον χρόνο, σε κοινωνικό και εκπαιδευτικό πλαίσιο, παρέχει ουσιαστική βοήθεια στα  παιδιά που φροντίζουμε. Εύχομαι η αμοιβαία εκτίμηση και τα θετικά αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί μέσα από τη συνεργασία αυτή να αποτελέσουν τη βάση για μελλοντικά προγράμματα, που θα προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζουμε στα Παιδικά Χωριά SOS, αλλά και στην ίδια την Groupama Ασφαλιστική, στους εργαζομένους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της».