| Ανακοίνωση

Έκτακτη ενημέρωση με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις

Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων, η Groupama Ασφαλιστική ενημερώνει σχετικά με τις ενέργειες που έχουν σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και των δικτύων της.

Αγαπητοί συνεργάτες, 

Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις παρακάτω ενέργειες της GROUPAMA Ασφαλιστικής που έχουν σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελάτων και των δικτύων μας: 

1. ΑκυρώσειςΑναστέλλονται οι ακυρώσεις των συμβολαίων όλων των κλάδων μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015. Συμπερασματικά, για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν θα αποστέλλονται και οι σχετικές προειδοποιητικές επιστολές. 

2. ΑποζημιώσειςΘα συνεχίσουν να δίνονται κανονικά όπως πριν. Όλες οι αποζημιώσεις θα κατατίθενται υποχρεωτικά σε τραπεζικούς λογαριασμούς. 

3. Προϊόντα Unit Linked:
  • Διάθεση: Λόγω της έκτακτης τραπεζικής αργίας γίνεται αναστολή της διάθεσής τους όπως και οι αλλαγές επενδυτικής επιλογής
  • Εξαγορά: Όσες αιτήσεις εξαγοράς έχουν ημερομηνία αποτίμησης μεριδίων προγενέστερης της 26ης Ιουνίου 2015 θα γίνουν κανονικά. Όσες έχουν ημερομηνία αποτίμησης μεριδίων μεταγενέστερης θα διεκπεραιωθούν αμέσως μόλις η εν λόγω τιμή είναι διαθέσιμη.

4. Πληρωμές Συμβολαίων: Υπενθυμίζουμε πως οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις πληρωμές μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, είτε μέσα από το site της εταιρίας, είτε μέσω τηλεφωνικής εντολής μεμονωμένης πληρωμής στα τηλέφωνα 210-3295037, 210-3295108, 210-3295053. Ταυτόχρονα, παραμένουν ενεργές οι Πάγιες Εντολές των πελατών (χρέωσης Πιστωτικής Κάρτας ή χρέωσης Τραπεζικού Λογαριασμού). 

Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε επιπλέον ενημέρωση χρειαστεί.

Παραμένουμε Σίγουρα δίπλα σας