Τρόποι πληρωμής ασφαλίστρων

Επιλέξτε τον πιο βολικό, για εσάς, τρόπο πληρωμής

Όλες οι εισπράξεις της Εταιρείας μας, με όποιο τρόπο αυτές πραγματοποιούνται, είναι συνδεδεμένες με έναν Κωδικό Πληρωμής, μοναδικό για κάθε Απόδειξη Είσπραξης Ασφαλίστρων. Ο Κωδικός αυτός αναγράφεται στο έντυπο «Ειδοποίηση Πληρωμής Ασφαλίστρων» αλλά και στην «Απόδειξη Είσπραξης Ασφαλίστρων» που συνοδεύει κάθε συμβόλαιο.

01. Μέσω της ιστοσελίδας μας, του Χώρου Πελατών «e-μαι πελάτης» ή της εφαρμογής Groupama Now

Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, μπορείτε να εξοφλήσετε τα ασφάλιστρά σας ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας μας, του Χώρου Πελατών «e-μαι πελάτης» ή της εφαρμογής Groupama Now, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

 • Με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας (Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας)
  Ειδικά για τους κλάδους,  Ζωής ,Υγείας και  Αυτοκινήτου προσφέρεται η δυνατότητα μηνιαίας εξόφλησης με άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας (Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας).
 • Πληρωμή μέσω IRIS online payments
  Επιλέγοντας την υπηρεσία IRIS, η εξόφληση του συμβολαίου σας γίνεται άμεσα, με απευθείας χρέωση του τραπεζικού σας λογαριασμού χρησιμοποιώντας το web banking της τράπεζας σας.

Υπηρεσία ηλεκτρονικής πληρωμής →

02. Πάγια εντολή

 • Πιστωτικής Κάρτας Visa ή Mastercard οποιασδήποτε τράπεζας
  Εκτυπώστε το σχετικό έντυπο εξουσιοδότησης, κάνοντας κλικ στο αρχείο PDF που ακολουθεί. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα 8001193800, 2103295111, ή στον ασφαλιστικό σας πράκτορα.
 • Τραπεζικού Λογαριασμού στις συνεργαζόμενες Τράπεζες
  Με δυνατότητα πληρωμής μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις (αποκλειστικά για συμβόλαια Ζωής, Υγείας ή Πυρός). Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας πράκτορα ή στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα 8001193800, 2103295111. Η Εταιρεία συνεργάζεται με τις περισσότερες τράπεζες (δείτε παρακάτω πίνακα).

 03. Στην τράπεζα όπου διατηρείτε λογαριασμό (ηλεκτρονικά ή μη)

 Η Εταιρεία συνεργάζεται με τις περισσότερες τράπεζες (δείτε τον παρακάτω πίνακα). Απαραίτητη η χρήση του κωδικού πληρωμής που αναγράφεται στο έντυπο Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων.

 04. Μέσω του ασφαλιστικού σας διαμεσολαβητή

 (ασφαλιστικό πράκτορα, συντονιστή ασφαλιστικών πρακτόρων, μεσίτη   ασφαλίσεων)