| Δελτίο Τύπου

Πρώτη ασφαλιστική εταιρία που διαθέτει δωρεάν σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στους πολίτες

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας και ως μια ακόμη απόδειξη της περιβαλλοντικής της ευαισθητοποίησης, εγκαινίασε στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την Τρίτη 5 Ιουνίου, τον σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που βρίσκεται στα κεντρικά της γραφεία και διατίθεται δωρεάν στο κοινό.

Πρόκειται για την πρώτη ασφαλιστική εταιρία και από τις ελάχιστες εταιρίες στη χώρα που διαθέτουν χωρίς χρέωση προς το ευρύ κοινό έναν τέτοιο σταθμό φόρτισης, ενώ η έναρξη λειτουργίας του συμπίπτει με το στόχο της σταδιακής μείωσης του ανθρακικού της αποτυπώματος. Κατά την εκδήλωση αυτή, δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι της Groupama Ασφαλιστικής, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία οδήγησης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με τα καινοτόμα BMW i3 και να γνωρίσουν από κοντά το πρωτοποριακό Plug-In υβριδικό sports car BMW i8, που διέθεσε για την περίσταση η BMW Hellas, μαζί με το έμπειρο προσωπικό των Αντιπροσώπων της.

Συνεπής στη διαχρονική της δέσμευση να αναπτύσσει δράσεις που άπτονται θεμάτων δημοσίου ενδιαφέροντος, η Groupama Ασφαλιστική πήρε την πρωτοβουλία να εγκαταστήσει τον σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στα κεντρικά της γραφεία, με σκοπό την ενθάρρυνση της χρήσης οχημάτων μηδενικών ρύπων και την περαιτέρω διευκόλυνση όσων ήδη τα χρησιμοποιούν. Ο σταθμός είναι ενταγμένος στο Δίκτυο ΦΟΡΤΙΖΩ, παρέχοντας τη δυνατότητα online αναζήτησης και κράτησης των συνεδριών φόρτισης.

Στο ίδιο πνεύμα, η Groupama Ασφαλιστική ανακοινώνει, πως καλύπτει ασφαλιστικά τους δημόσια και ιδιωτικά προσβάσιμους και πιστοποιημένους σταθμούς φόρτισης, που εγκαθίστανται σε επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, και κατοικίες (τύπου wall-box).

Ο νέος σταθμός φόρτισης βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου της Groupama Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού 213-215 και είναι διαθέσιμος δωρεάν για το κοινό, από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 08:00 και 18:00.

Μοιράσου το: