Προγράμματα Ασφάλισης Επιχειρήσεων: Φρόντισε για το μέλλον σήμερα

Κάθε επιχείρηση οφείλει να φροντίζει για την απρόσκοπτη λειτουργία της απέναντι σε κινδύνους που πιθανώς αντιμετωπίσει, ειδικά στην εποχή μας που την διακρίνει η αβεβαιότητα. Και ένα πρόγραμμα ασφάλισης προσφέρει ακριβώς το πλαίσιο ασφάλειας που είναι απαραίτητο σε κάθε επιχείρηση που θέλει να αναπτυχθεί. 

Η ανάγκη να θωρακίσει κανείς την επιχείρησή του είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη. Τα σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων προσφέρουν σε κάθε επιχειρηματία τη σιγουριά που χρειάζεται για να επενδύει χωρίς δεύτερες σκέψεις στην ανάπτυξη της δραστηριότητάς του. Γιατί είναι δεδομένο ότι διασφαλίζοντας το παρόν, εξασφαλίζει κανείς το μέλλον. 

Είναι αλήθεια λοιπόν ότι μια επιχείρηση είναι εκτεθειμένη σε αρκετούς κινδύνους, τόσο εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς, οι οποίοι μπορεί να επιφέρουν εκτός από αναπάντεχες ζημιές, και μια σειρά από απρόβλεπτες συνέπειες στα οικονομικά της. Από μια ζημιά στις εγκαταστάσεις, μέχρι προβλήματα που πιθανά προκληθούν από ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο, η λειτουργία μιας επιχείρησης και η αρτιότητα του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεών της μπορεί να επηρεαστεί άμεσα από έναν κίνδυνο. 

Γι’ αυτό είναι απαραίτητο οι σημερινές επιχειρήσεις να προβλέπουν τους κινδύνους που πιθανά αντιμετωπίσουν και να λαμβάνουν τα μέτρα τους, φροντίζοντας για την ασφάλειά τους, μέσα από προγράμματα που περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες καλύψεις. Καθώς με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουν ταυτόχρονα τόσο την ομαλή λειτουργία τους, όσο και την καλλιέργεια κλίματος σταθερότητας για το προσωπικό τους.
 

Ποιες καλύψεις προσφέρει η ασφάλεια επιχείρησης;


Μία μικρή ή ακόμα και μια μεγαλύτερη ζημιά, είτε στις εγκαταστάσεις είτε στον εξοπλισμό μιας επιχείρησης εξαιτίας παραδείγματος χάριν μίας πλημμύρας ή μιας ληστείας, θα διαταράξει τόσο τον προγραμματισμό όσο και την εύρυθμη λειτουργία της, δημιουργώντας καμιά φορά και ανυπολόγιστα έξοδα και δαπάνες. 

Έτσι λοιπόν, η ασφάλιση μιας επιχείρησης έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτό το εμπόδιο που δημιουργείται στην ομαλή πορεία μιας εταιρείας σε όποιο κλάδο κι αν δραστηριοποιείται. 

Αναλυτικά λοιπόν οι καλύψεις που προσφέρει ένα πρόγραμμα ασφάλισης επιχειρήσεων και οι οποίες σαφέστατα πρέπει να προβλέπονται σε κάθε ασφαλιστήριο, είναι: 

  • Ζημιές από φωτιά & παρεμφερείς κινδύνους, όπως η πτώση κεραυνού, 
  • Ζημιές από βραχυκύκλωμα,
  • Ζημιές από καιρικά φαινόμενα όπως η πλημμύρα, το χαλάζι ή το χιόνι,
  • Θραύση σωληνώσεων
  • Κλοπές – Ληστείες και ζημιές που θα προκληθούν από μια τέτοια κακόβουλη ενέργεια
  • Ζημιές από πολιτικές ταραχές, συμπεριλαμβανομένων των τρομοκρατικών ή κακόβουλων πράξεις
  • Ζημιές από τυχαία γεγονότα όπως πτώση δέντρων, θραύση κρυστάλλων, καθίζηση ή κατολίσθηση εδάφους, 
  • Διακοπή εργασιών
  • Απώλεια ενοικίου
  • Σεισμός 
     

Το ιδανικό πρόγραμμα για να ασφαλίσεις την επιχείρησή σου
 

Η Groupama Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας την αξία της ασφάλισης μιας επιχείρησης και φυσικά τη σημασία και τα οφέλη της, έχει αναπτύξει τρεις ασφαλιστικές προτάσεις οι οποίες καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο, το σύνολο των αναγκών των σύγχρονων επιχειρήσεων. 

Πρόκειται για τα προγράμματα “Expert” της Groupama που διακρίνονται για την πληρότητα και το μεγάλο εύρος των κινδύνων που καλύπτουν, ανεξάρτητα από τον επιχειρηματικό κλάδο στον οποίο ανήκει η κάθε επιχείρηση, διατηρώντας το κόστος της ασφάλισης σε προσιτό επίπεδο.

Στην Groupama Ασφαλιστική μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ανάμεσα στα προγράμματα: 

  • Expert Office: Ιδανικό πρόγραμμα με ασφαλιστικές καλύψεις για γραφεία, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, μικροβιολογικά - ακτινολογικά εργαστήρια, οδοντοτεχνικά εργαστήρια με πάγια περιουσιακά στοιχεία έως 1 εκ. ευρώ.
  • Expert Business: Το κατάλληλο πρόγραμμα για εμπορικές επιχειρήσεις, εργοστάσια, βιοτεχνίες ή εργαστήρια. Σε αυτό το πρόγραμμα θα βρεις τις καλύψεις που θέλεις για εμπορικά καταστήματα, αρτοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, γυμναστήρια, ινστιτούτα αισθητικής, κομμωτήρια, εκπαιδευτήρια, φροντιστήρια, ινστιτούτα ξένων γλωσσών, εργοστάσια, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, τυπογραφεία, φαρμακαποθήκες, τυροκομεία, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, αρτοποιεία, κ.ά.. 
  • Expert Hotel: Ένα πρόγραμμα ειδικά για ξενοδοχεία, ξενώνες ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, με πάγια περιουσιακά στοιχεία έως 5 εκ. ευρώ. 

Εξασφάλισε σήμερα τη σταθερότητα και το περιβάλλον ασφάλειας που χρειάζεται η επιχείρησή σου για να αναπτυχθεί, διασφαλίζοντας την χωρίς αναταράξεις, αποτελεσματική αντιμετώπιση κινδύνων και οικονομικών εμποδίων που πιθανώς εμφανιστούν στην πορεία της. 

Επίλεξε ανάμεσα στα τρία προγράμματα ασφάλισης “Expert” εκείνο που ταιριάζει στον τομέα δραστηριοποίησης της επιχείρησής σου και νιώσε ασφαλής να εξελίξεις και να μεγαλώσεις τον κύκλο εργασιών σου, χωρίς ανησυχία και άγχος για το μέλλον και τα πιθανά απρόβλεπτα γεγονότα που ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. 

Πρόσφερε στην επιχείρησή σου την προστασία που της αξίζει, χτίζοντας με ασφάλεια το αύριο σε γερές βάσεις. Χάρισε στην επιχείρησή σου το ασφαλιστικό πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες της, οποιοδήποτε κι αν είναι το μέγεθος και το αντικείμενο των εργασιών της, προσφέροντάς της τα εφόδια και τη σιγουριά να αναπτυχθεί σ’ ένα περιβάλλον με σταθερότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter