Ασφάλεια Υγείας Παιδιού: αξίζει περισσότερο από ό, τι στοιχίζει

Το παιδί, η διαχρονική αγωνία κάθε γονιού, κάθε οικογένειας. Η φροντίδα του, η εκπαίδευσή του, η στήριξή του. Όλοι θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους με κυριότερο γνώμονα την υγεία τους.

Γι΄ αυτό υπάρχουν οι ειδικοί!

Βρίσκονται δίπλα στις οικογένειες, κοντά σε κάθε παιδί και σε ό,τι χρειάζεται για την υγεία του: ένα ατύχημα στο σπίτι, μια έκτακτη νοσηλεία, ένα επείγον περιστατικό, μια απλή επίσκεψη σε γιατρό, μια θεραπεία μικρή ή μεγάλη, μια ιατρική συμβουλή, μια επέμβαση, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Για όλες αυτές τις καταστάσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη μια οικογένεια, η ασφάλιση υγείας παιδιού παρέχει τη σιγουριά ότι μπορείς να φροντίσεις πλήρως για την υγεία του και τη βεβαιότητα ότι μπορείς να αντιμετωπίζεις τα απρόοπτα αλλά και τα τρέχοντα με τις λιγότερες δυνατές έγνοιες.

Όσα προσφέρει, αξίζουν περισσότερο από ό, τι στοιχίζουν.

Απόκτησε για Εσένα και για την Οικογένειά σου την Πρόσβαση στο Προνόμιο της Υγείας

Διασφάλισε θέματα απλά όπως δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες, επισκέψεις σε παιδίατρους και εξειδικευμένες ιατρικές ειδικότητες αλλά και πιο σύνθετα όπως νοσηλείες, μακρόχρονες θεραπείες και ό, τι πιο ειδικό χρειαστεί σε επίπεδο δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Με πλήρη γκάμα παροχών για κάθε ανάγκη, τα προγράμματα ασφάλισης υγείας της Grοupama πρωταγωνιστούν, προσφέροντας ό, τι χρειάζεται το παιδί σας για να καλυφθεί πλήρως και για οτιδήποτε, από την 1η ημέρα της ζωής του.

Πόσο Σημαντική είναι η Ασφάλεια Υγείας Παιδιού;

Για ιώσεις, μικρά ή μεγαλύτερα ατυχήματα, ή άλλα αιφνίδια θέματα, μπορείς σαν γονιός να αισθάνεσαι ασφαλής. Γιατί κερδίζεις χρόνο και γνωρίζεις ότι έχεις πρόσβαση σε άμεσες λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες, χωρίς εμπόδια, καθυστερήσεις και χωρίς την επιπλέον οικονομική επιβάρυνση που μπορεί να είναι δυσβάσταχτη στο κόστος.

Μπορεί η νοσηλεία να μην περνά από το μυαλό μας και η ιδέα της και μόνο να τρομάζει, αλλά κάποιες φορές αποδεικνύεται αναγκαία. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, η σωστή καθοδήγηση από τους ειδικούς και η δυνατότητα να προσφέρεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο παιδί σου, αποτελούν την μεγαλύτερη ανακούφιση.

Τι Κάνεις Σε Περίπτωση Ανάγκης;

Η Groupama Ασφαλιστική είναι δίπλα σου ανά πάσα στιγμή για να σε κατευθύνει. Μπορείς, επίσης, να προετοιμαστείς, βλέποντας το παρακάτω video:

 

Με ελευθερία επιλογής ιατρού και νοσοκομείου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τα προγράμματα «Santé» σου δίνουν τις λύσεις που χρειάζεσαι, την στιγμή που τις χρειάζεσαι. Με τεχνογνωσία και κυρίως συνέπεια, η Groupama βρίσκεται σίγουρα δίπλα σου.

Βρες το Kατάλληλο Πρόγραμμα για την Υγεία της Οικογένειάς σου!

Στην Groupama θα βρεις ευέλικτες, σύγχρονες και οικονομικές προτάσεις για ολοκληρωμένη περίθαλψη υγείας, με επιπλέον δωρεάν παροχές υγείας, υπηρεσίες και προνόμια, χωρίς “ίσως”, “μπορεί”, “κι ama”.

Ειδικότερα, σε περίπτωση οικογενειακής ασφάλισης σου παρέχουμε έως και 20% έκπτωση στα προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Έτσι, με ένα μικρό σχετικά κόστος, εσύ και τα αγαπημένα σου πρόσωπα μπορείτε να φροντίσετε αποτελεσματικά την υγεία σας.

Η ασφάλεια υγείας παιδιού αξίζει περισσότερο από ό, τι στοιχίζει. Ξεκίνα να το ψάχνεις σήμερα!

Εγγραφείτε στο Newsletter