Ασφάλεια Υγείας με Νοσοκομειακή Περίθαλψη: Μάθε Γιατί τη Χρειάζεσαι

Κεφάλαιο “ιδιωτική ασφάλεια υγείας”. Μη χάνεις άλλο πολύτιμο χρόνο και ξεκίνα να φροντίζεις για την υγεία σου από σήμερα!

Αν και η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, τις περισσότερες φορές τη θεωρούμε δεδομένη. Γι’ αυτό και συνήθως δεν αποτελεί προτεραιότητα. Όμως, το τελευταίο διάστημα η έξαρση της πανδημίας έφερε την υγεία στο προσκήνιο και γέννησε διάφορα ερωτηματικά. Τελικά το ότι είμαι νέος σημαίνει ότι είμαι άτρωτος; Εάν πριν τον κορωνοϊό ο χρόνος αναμονής για ραντεβού στα πρωινά ιατρεία των νοσοκομείων ήταν 6 μήνες, τι συμβαίνει σήμερα; Σε περίπτωση απροόπτου είμαι σε θέση να καλύψω τη νοσηλεία μου; Και τι θα γίνει με την αποταμίευσή μου;

Πάρε μια ανάσα και δες παρακάτω γιατί χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα ασφάλειας υγείας για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Λόγοι για να Αποκτήσεις Ασφάλεια Υγείας με Νοσοκομειακή Περίθαλψη
 

Δύο είναι τα σημαντικότερα οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης: πρώτον, ότι λειτουργεί συμπληρωματικά με τη δημόσια ασφάλεια υγείας και δεύτερον, ότι η ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξεις αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα σε περίπτωση που χρειαστεί να νοσηλευτείς σε νοσοκομείο του συνεργαζόμενου δικτύου. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πληρώνεις το ασφάλιστρο στο διάστημα που ορίζει το συμβόλαιό σου και να επιλέξεις την ασφαλιστική που σου προσφέρει τη μεγαλύτερη ευελιξία.Δες παρακάτω τι σημαίνει αυτό στην πράξη:

 • Κάλυψη από το Πρώτο Ευρώ και Απευθείας Πληρωμή του Νοσοκομείου. Ανάλογα με το συμβόλαιό σου, η ασφαλιστική θα καλύψει μέρος ή ολόκληρο το ποσό νοσηλείας ή και αμοιβές ιατρικού προσωπικού (χειρουργών, αναισθησιολόγων κλπ.) και έτσι δεν θα χρειαστεί να «δανειστείς» από την αποταμίευσή σου ούτε να βγεις εκτός οικονομικού προϋπολογισμού. Είναι σημαντικό αυτή η κάλυψη να παρέχεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!
   
 • Ελευθερία Επιλογής Νοσοκομείου. Πολλά συμβόλαια σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις το νοσοκομείο νοσηλείας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να ενημερωθείς για το δίκτυο κάθε εταιρείας. Η Groupama σου προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ένα δίκτυο με περισσότερα από 45 κορυφαία ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, και σε αντίστοιχα ιδρύματα στο εξωτερικό.
   
 • Άμεση Εξυπηρέτηση, Χωρίς Αναμονές. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι σε μια δύσκολη στιγμή θα λάβεις την άμεση εξυπηρέτηση που χρειάζεσαι, χωρίς ταλαιπωρία, ουρές και λίστες αναμονής.
   
 • Πρόσβαση σε Σύγχρονες Υπηρεσίες Υγείας. Ολοκληρωμένη κάλυψη σημαίνει να μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου την καλύτερη και πιο προηγμένη ιατρικά νοσηλεία.
   
 • Οικονομία! Εάν τόσο καιρό ανέβαλλες την απόκτηση ενός συμβολαίου ασφάλισης υγείας για να κάνεις οικονομία, μάλλον συνέβαινε το αντίθετο! Εκτός από νοσηλεία, τα προγράμματα ασφάλισης υγείας σου δίνουν πρόσβαση σε πολλές δωρεάν υπηρεσίες υγείας (ετήσιο check up, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς κλπ.) που είναι απαραίτητες.

Βρες το πρόγραμμα της δικής σου υγείας!
 

Στόχος μας στην Groupama είναι να παρέχουμε ευέλικτες, σύγχρονες και οικονομικές προτάσεις για νοσοκομειακή περίθαλψη με δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε ανάγκη. Δες την πλήρη γκάμα των προγραμμάτων υγείας «Santé» και θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις:

 • Santé Privilège: Πρόγραμμα υγείας με ισόβια διάρκεια για εσένα που θέλεις ασφάλιση «χωρίς όρια»
   
 • Santé Avantage: Πρόγραμμα υγείας με ισόβια διάρκεια για κάλυψη σε κάθε περίπτωση
   
 • Santé Confort Plus: Σύγχρονο πρόγραμμα υγείας που καλύπτει μικρές και μεγάλες δαπάνες για την υγεία, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό
   
 • Santé Xcess: Πρόγραμμα υγείας με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλιση με χαμηλό κόστος σε περίπτωση που καλύπτεσαι και από άλλους ασφαλιστικούς φορείς
   
 • Santé Essentiel Plus: Ετήσιο πρόγραμμα υγείας που καλύπτει μικρές και μεγάλες δαπάνες για την υγεία, μετά από μικρή δική σου συμμετοχή
   
 • Santé Sélection: Ετήσιο πρόγραμμα ολοκληρωμένης ασφάλισης με χαμηλό κόστος σε συνεργασία με τον Όμιλο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ (Ευρωκλινική Αθηνών, Ευρωκλινική Παίδων, Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, Κυανούς Σταυρός Θεσσαλονίκης)

Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα υγείας Groupama, αυτόματα απολαμβάνεις δωρεάν παροχές υγείας, υπηρεσίες και προνόμια, χωρίς “ίσως”, “μπορεί”, “κι ama”. Για παράδειγμα, σε περίπτωση οικογενειακής ασφάλισης σου παρέχουμε έως και 20% έκπτωση.

Κι επειδή το «δώρο» της υγείας είναι πολύτιμο, μπορείς να συνδυάσεις τα προγράμματα ασφάλισης υγείας «Santé» με προγράμματα πρωτοβάθμιας πρόληψης για την πληρέστερη δυνατή κάλυψη - ακόμα και για το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

Ξεκίνα να το ψάχνεις σήμερα!

Εγγραφείτε στο Newsletter