Ισόβια Προγράμματα Υγείας: Σε αφορούν!

Αναρωτιέσαι τι είναι τα προγράμματα υγείας ισόβιας κάλυψης και γιατί να τα επιλέξεις; Τότε διάβασε προσεκτικά όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να κάνεις την κατάλληλη επιλογή που θα σου εξασφαλίσει για πάντα την ιδανική ασφάλεια υγείας.

Η υγεία είναι πράγματι το υπέρτατο αγαθό για τον καθένα και τα ισόβια προγράμματα υγείας είναι τα ιδανικά προγράμματα για εκείνους που θέλουν να νιώθουν ασφαλείς και καλυμμένοι παντού και πάντα, οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, μεγάλο ή μικρό, κι αν τους προκύψει. 


Τι είναι τα ισόβια προγράμματα υγείας;
 

Σε αντιδιαστολή με τα ετησίως ανανεούμενα προγράμματα υγείας, τα ισόβια είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει το όνομά τους. Πρόκειται για προγράμματα τα οποία δεν μπορούν να διακοπούν μονομερώς και έχουν ισόβια διάρκεια. Επιπλέον, η μονή αλλαγή που επιδέχονται είναι για την βελτίωσή τους και γι’ αυτό το λόγο δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. 

Συνεπώς δεν υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησής τους ή αλλαγής των προκαθορισμένων γενικών και ειδικών όρων τους τόσο από την ασφαλιστική εταιρεία όσο και από τον ασφαλισμένο, παρά μόνο για να βελτιωθούν. 

Είναι σημαντικό λοιπόν ότι σε κάθε ισόβιο πρόγραμμα η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει τη δέσμευση για πάντα έναντι στον ασφαλισμένο σχετικά με τις καλύψεις και τους όρους του προγράμματος.

Γιατί να επιλέξεις ισόβιο πρόγραμμα υγείας;
 

Με τα ισόβια προγράμματα υγείας προστατεύεις πλήρως την υγεία σου, αποκτώντας πρόσβαση σε σημαντικές καλύψεις για πάντα! Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πώς θα ανταπεξέλθεις σε ένα ενδεχόμενο πρόβλημα υγείας, καθώς:

 • Μετά τη σύναψη του συμβολαίου δεν είναι εφικτό να αλλάξουν οι όροι του, μόνο να βελτιωθούν.
 • Δεν είναι δυνατόν να διακοπεί η ισχύς του συμβολαίου. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε περίπτωση διακοπής της πληρωμής του προγράμματος ή παράβασης των όρων του.
 • Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ΑΠΑ ή ΑΠΑ Συμβαλλομένου. Δηλαδή, σε περίπτωση ενός απρόβλεπτου γεγονότος, θα μπορείς να κάνεις χρήση της κάλυψης ΑΠΑ (Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων), που σημαίνει ότι η ασφαλιστική σου εταιρεία θα καταβάλλει τα ασφάλιστρα για λογαριασμό σου. Με αυτό τον τρόπο, παραμένεις καλυμμένος ακόμα κι αν δεν μπορείς ο ίδιος να καταβάλλεις τα ασφάλιστρα. 

Οι καλύψεις ενός προγράμματος ισόβιας ασφάλειας υγείας
 

Οι καλύψεις, μαζί με τα οφέλη φυσικά, αποτελούν τα πιο σημαντικά κομμάτια ενός συμβολαίου υγείας και έναν από τους λόγους για να το επιλέξει κανείς. 

Οι καλύψεις πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της υγείας σου και με τα ισόβια προγράμματα υγείας έχεις: 

 • Ελευθερία επιλογής όλων των θέσεων νοσηλείας ακόμα και σουίτας.
 • Εξαιρετική κάλυψη περιπτώσεων ημερήσιας νοσηλείας ή χειρουργικής επέμβασης χωρίς διανυκτέρευση.
 • Δυνατότητα αμοιβής χειρουργού και αναισθησιολόγου στο 100%, χωρίς πίνακα.
 • 100% κάλυψη στα συμβεβλημένα νοσοκομεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 • Κάλυψη συγγενών παθήσεων.
 • Κάλυψη ανοσοθεραπείας σε περιπτώσεις κακοήθειας
 • Δυνατότητα προσθήκης ΑΠΑ (Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων) ή ΑΠΑ Συμβαλλομένου.

 

Ισόβια προγράμματα υγείας από την Groupama

 

Η Groupama, πιστή στις αρχές της να προσφέρει ουσιαστική ασφάλεια στους πελάτες της, είναι μία από τις ελάχιστες ασφαλιστικές εταιρείες που παρέχουν προγράμματα υγείας ισόβιας διάρκειας, παρά την τάση που επικρατεί στην ασφαλιστική αγορά που θέλει τα ετησίως ανανεούμενα προγράμματα να κυριαρχούν. 

Μέσα λοιπόν από τα δύο προγράμματα ισόβιας διάρκειας, το Santé Privilège και το Santé Avantage σου παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξεις το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες της υγείας σου και στο οποίο συμπεριλαμβάνονται καλύψεις και πρόνοιες όπως: 

 • 100% κάλυψη σε συμβεβλημένα ή μη νοσοκομεία στην Ελλάδα ή την Ευρώπη, χωρίς έγκριση ή συμμετοχή του κοινωνικού φορέα ασφάλισης.
 • 100% κάλυψη σε συμβεβλημένα νοσοκομεία εκτός Ε.Ε. και 80% σε μη συμβεβλημένα.
 • Αποζημίωση από το 1ο ευρώ χωρίς συμμετοχή πελάτη ή με συμμετοχή €4.000 και €1.500 ανάλογα με το πρόγραμμα, κερδίζοντας σημαντική μείωση του ασφαλίστρου. 
 • Δυνατότητα μείωσης του ποσού συμμετοχής με παράλληλη χρήση της κοινωνικής σου ασφάλισης ή τυχόν ομαδικής.
 • Δυνατότητα επιπλέον επιδόματος σε περίπτωση νοσηλείας που καλύπτεται από άλλο φορέα ασφάλισης.
 • Πολύ οικονομικό τιμολόγιο για παιδιά και οικογένειες.

Σημαντικά είναι και τα επιπλέον προνόμια που προσφέρουν τα συγκεκριμένα προγράμματα της Groupama στα οποία έχεις: 

 • Ελευθερία επιλογής νοσοκομείου, θέσης νοσηλείας και ιατρού.
 • Άμεση Ιατρική Βοήθεια με επείγουσα μεταφορά σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας
 • Αποκλειστική Νοσοκόμα (και έξοδα συνοδού παιδιού)

Παράλληλα, μπορείς να επωφεληθείς από τις δωρεάν παροχές υγείας που προσφέρει η Groupama με δωρεάν επισκέψεις σε εφημερεύοντες γιατρούς βασικών ειδικοτήτων στα εξωτερικά ιατρεία σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, δωρεάν προγραμματισμένες επισκέψεις σε γιατρούς πολλών ειδικοτήτων στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά έως ενός ποσού.

Θωράκισε λοιπόν την υγεία σου αποκτώντας σήμερα ένα ισόβιο πρόγραμμα υγείας Groupama, επωφελήσου από τις παροχές και τις καλύψεις που σου προσφέρει και νιώσε απόλυτα ασφαλής για πάντα!

Εγγραφείτε στο Newsletter