Η Καλύτερη Οδική Βοήθεια Τώρα και... σε Real-Time!

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σου είναι υποχρεωτική. Αλλά, η διασφάλιση των καθημερινών διαδρομών σου είναι στο χέρι σου. Ενημερώσου για την καινοτόμο Οδική Βοήθεια των συμβολαίων της Groupama Ασφαλιστικής, σήμερα!

Σου έχει τύχει να βιάζεσαι και μπαίνοντας στο αυτοκίνητο να διαπιστώσεις ότι δεν παίρνει μπρος; Ειδικά τώρα που οι μετακινήσεις είναι περιορισμένες αυτό το φαινόμενο είναι συχνό. Τι κάνεις; Έχοντας προσθέσει στο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σου την κάλυψη για Οδική Βοήθεια, επικοινωνείς απευθείας με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το παραπάνω είναι μόνο ένα παράδειγμα από τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν σε μια διαδρομή, κοντινή ή μακρινή, εντός ή εκτός συνόρων. Δες τι σου προσφέρει η προαιρετική κάλυψη για Οδική Βοήθεια της Groupama Ασφαλιστικής και αποφάσισε αν θα την εντάξεις στο δικό σου πρόγραμμα.


 

Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος: Η Σημαντική Διαφορά!
 

Από την έρευνά σου, θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι τα περισσότερα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου προσφέρουν εξ ορισμού την Φροντίδα Ατυχήματος. Μάλιστα, η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει επιπλέον, και εντελώς δωρεάν, ένα προνομιακό πακέτο 7 υπηρεσιών, το Anesis Motor, σε όλους τους ασφαλισμένους στα Προγράμματα Αυτοκινήτου. Συνεπώς και το πιο βασικό πακέτο εκτός από την υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη σου προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος. Αλλά μόνο σε αυτήν!

Αντίθετα, με την Οδική Βοήθεια λαμβάνεις ένα πιο ευρύ φάσμα κάλυψης τόσο για το όχημά σου, όσο και για εσένα ή/και τους συνεπιβάτες σου σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και σε περίπτωση βλάβης (μηχανικής, ηλεκτρικής, ή/και ηλεκτρονικής δυσλειτουργίας). Έτσι, το ακινητοποιημένο όχημά σου λαμβάνει άμεσα τη “βοήθεια” που χρειάζεται, χωρίς ταλαιπωρία, αναμονές, “ίσως”, “μπορεί”, “κι ama”.

Real-time Οδική Βοήθεια. Ό,τι καλύτερο!
 

Η κάλυψη οδικής βοήθειας επιβατικών αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης είναι προαιρετική. Με ένα μικρό κόστος που ανέρχεται στο ποσό των 31,26€ μπορείς να αναβαθμίσεις το συμβόλαιό σου, ώστε να έχεις στη διάθεσή σου μια σειρά από πολύ χρήσιμες παροχές.

Στην Ελλάδα: 

  • Επί Τόπου Επισκευή
  • Επαναφορά του Οχήματος σε Δημόσιο Δρόμο, εάν λόγω ατυχήματος βρεθεί εκτός αυτού.
  • Μεταφορά Οχήματος σε συνεργείο.
  • Φύλαξη Οχήματος σε περίπτωση που δεν μπορεί να μεταφερθεί άμεσα στο συνεργείο.
  • Αποστολή Ανταλλακτικών εφόσον δεν είναι άμεσα διαθέσιμα.
  • Αντικατάσταση Ελαστικών 
  • Κάλυψη Εξόδων Μεταφοράς και Διαμονής ανά περίπτωση.
  • Παροχή Οχήματος Αντικατάστασης σε ορισμένες περιπτώσεις.
  • Κάλυψη Εξόδων Ανάκτησης Επισκευασμένου Οχήματος εάν βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τη μόνιμη κατοικία.
  • Μετάβαση Επειγόντων Μηνυμάτων 
  • Υγειονομική Μεταφορά σε ορισμένες περιπτώσεις.

Στο εξωτερικό:

  • Φύλαξη Οχήματος σε περίπτωση που δεν μπορεί να μεταφερθεί άμεσα στο συνεργείο.
  • Αποστολή Ανταλλακτικών εφόσον δεν είναι άμεσα διαθέσιμα.
  • Επαναπατρισμός Οχήματος σε περίπτωση που η βλάβη ή το ατύχημα συμβεί εκτός συνόρων.
  • Κάλυψη Εξόδων Μεταφοράς και Διαμονής ανά περίπτωση.

Όλα τα παραπάνω είναι διαθέσιμα με ένα τηλεφώνημα στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών (800 11 93800 ή 2103295111) και την παραχώρηση συγκεκριμένων πληροφοριών (αριθμός κυκλοφορίας, ονοματεπώνυμο, ακριβής τοποθεσία, μοντέλο και χρώμα οχήματος, τηλέφωνο επικοινωνίας, περιγραφή συμβάντος), προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση και να σου παρέχουμε την απαραίτητη βοήθεια.

Πλέον, κάθε ασφαλισμένος που ζητά Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος λαμβάνει άμεσα ένα μήνυμα στο κινητό του που του επιτρέπει να παρακολουθεί, σε πραγματικό χρόνο, πού βρίσκεται το όχημα που έχει αναλάβει να τον εξυπηρετήσει, γνωρίζοντας, έτσι, και τον ακριβή χρόνο εξυπηρέτησής του.

Σε ενδιαφέρει; Βρες το πρόγραμμα ασφάλισης που σου παρέχει πλήρη κάλυψη με βάση τις ανάγκες σου και ενημερώσου για τα δωρεάν προνόμια (π.χ. Προνόμιο Υγείας) που παρέχει η Groupama Ασφαλιστική στους ασφαλισμένους στο δωρεάν έντυπο που βρίσκεται παρακάτω.

Εγγραφείτε στο Newsletter