| Δελτίο Τύπου

«Αέρας» Ολυμπιάδας στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής

Στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής βρέθηκαν την Τρίτη 23 Οκτωβρίου τρεις βετεράνοι αθλητές του στίβου, που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, το 1996.

Η επίσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τότε που έλαβαν ατομικά ασφαλιστήρια ζωής ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς τους στον ελληνικό αθλητισμό.

Η Όλγα Βασδέκη (άλμα εις μήκος-τριπλούν), ο Λάμπρος Παπακώστας (άλμα εις ύψος) και ο Άγγελος Παυλακάκης (100 μέτρα) συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστο Κάτσιο, και παρέλαβαν τις επιταγές για την είσπραξη του χρηματικού ποσού που απορρέει από τη λήξη των συμβολαίων τους.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Χρήστος Κάτσιος δήλωσε: «Η σημερινή επίσκεψη των τριών Ολυμπιονικών στα γραφεία μας, σίγουρα ξυπνάει μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του ελληνικού αθλητισμού! Η Όλγα, ο Λάμπρος και ο Άγγελος, έκαναν περήφανη την πατρίδα μας και, γι’ αυτό το λόγο, εμείς στην Groupama Ασφαλιστική είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τους έχουμε ξανά κοντά μας για να τους παραδώσουμε το κεφάλαιο που συγκεντρώθηκε αυτά τα 20 χρόνια».

Η Groupama Ασφαλιστική, όπως πάντα πράττει, θα υποστηρίζει και θα επιβραβεύει αυτούς που παραμένουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και εργάζονται σκληρά για να τους επιτύχουν.

Μοιράσου το: