Αποστολή

Δημοσιεύτηκε στις 05.12.2016

Δελτίο Τύπου - Η Groupama Ασφαλιστική χορηγός του Παγκόσμιου πρωταθλητή Δημήτρη Παπαδημητρίου

Η Groupama Ασφαλιστική αναλαμβάνει χορηγία του πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, έχει αποσπάσει πολύ σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατακτώντας χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο την Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 στο Κίελο της Γερμανίας, ανάμεσα σε 262 σκάφη από 39 χώρες.
Μέσω αυτής της χορηγίας, η Groupama Ασφαλιστική εδραιώνει την πεποίθησή της στις αξίες της, υποστηρίζοντας Έλληνες αθλητές στις προσπάθειές τους για να κάνουν περήφανη τη χώρα μας. Επιπλέον, η Groupama Ασφαλιστική επιβεβαιώνει την επιλογή της να στηρίζει τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, που αναδεικνύει πολλά υποσχόμενους αθλητές όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Η ιστιοπλοΐα αποτελεί διεθνές ενδιαφέρον για την Groupama, καθώς ο Όμιλος υποστηρίζει και τον διεθνούς φήμης αθλητή Franck Cammas, (Groupama Team France). Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που έχει ιδιαίτερη σχέση με το υγρό στοιχείο, η Groupama Ασφαλιστική δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει υποστήριξη σε ένα τέτοιο σημαντικό άθλημα.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, γεννημένος το 2000, ασχολείται με την ιστιοπλοΐα από το 2007 και τα τελευταία χρόνια με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα, κατηγορίες σκάφους Optimist (2007-2014), και Laser (2015 έως σήμερα). Φέτος, οι κυριότερες διακρίσεις του αθλητή ήταν η κατάκτηση Χρυσών Μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 στο Κίελο της Γερμανίας καθώς και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser 4.7 στη Crozon (Βρετάνη) της Γαλλίας. Έχει πάθος με τον αθλητισμό και έχει θέσει υψηλούς στόχους, τους οποίους είναι αποφασισμένος να κατακτήσει, όπως για παράδειγμα τους Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς αγώνες το 2017. Απώτερος σκοπός του είναι η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του 2020 στο Τόκυο.
«Με αφορμή τη διαρκή και ισχυρή παρουσία του Ομίλου στην ιστιοπλοΐα, μέσω του διεθνώς αναγνωρισμένου ιστιοπλόου Franck Cammas (Groupama Team France), η Groupama Ασφαλιστική αποφάσισε να συνδέσει την αξία του αθλήματος με τις προσπάθειες του Έλληνα παγκοσμίου πρωταθλητή ιστιοπλοΐας Δημήτρη Παπαδημητρίου. Για εμάς, οι μεγάλοι στόχοι και επιδόσεις του αποτελούν από μόνες τους μία σπουδαία επιτυχία για τον αθλητή και σημαντική διάκριση για τη χώρα μας. Ευχόμαστε η προσπάθεια του να συνεχίσει να ανταμείβεται με πρωτιές, αποτελώντας έμπνευση και για εμάς στην καθημερινή βελτίωση, παραμένοντας προσηλωμένοι στην επίτευξη των στόχων μας», ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής κ. Κάτσιος, με αφορμή τη χορηγία της εταιρίας στο διακεκριμένο αθλητή, συμπληρώνοντας ότι είναι σημαντική τιμή το λογότυπο Groupama Asfalistiki Sailing Team να βρίσκεται στην αγωνιστική φανέλα του Δημήτρη.

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική
Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €138.2 εκατ. το 2015, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007, αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 13 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 33.500 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.groupama.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας με τα ΜΜΕ
Κωνσταντίνος Γκορτζής, Groupama Ασφαλιστική, 210 32 95 229, gortzisc@groupama.gr

Αποστολή

Σκέφτεστε...

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τ: 210 329 5111
F: 210 323 9135
Ε-mail: info@groupama.gr
Δίκτυο: Γραφεία Πωλήσεων

Η Groupama Ασφαλιστική είναι θυγατρική του Ομίλου Groupama, ο οποίος συνδυάζει ασφαλιστικές, τραπεζικές και χρηματοοικονομικές δραστηριότητες σε 12 χώρες, στηριζόμενος σε πολυδιάστατα δίκτυα διανομής για την εξυπηρέτηση των 13 εκατομμυρίων πελατών του.